Καιρός: Βροχές, χιόνια και μικρή άνοδος της θερμοκρασία


Καιρός: Βροχές, χιόνια και μικρή άνοδος της θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένεται να πέσουν βροχές, στις περισσότερες περιοχές, ενώ πιθανό να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται αρχικά χιονόπτωση και αργότερα χιονόνερο.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να σημειωθεί χιονόνερο. Σταδιακά όμως αναμένεται βελτίωση του καιρού, αφού τα φαινόμενα θα γίνουν μεμονωμένα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια ισχυροί, 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τη νύκτα πιθανό να πέσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Tags καιρος, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0653 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3275 s // Total time: 3.3928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X