Πυκνή ομίχλη στο Τρόοδος - Προσοχή συστήνει η Αστυνομία


Πυκνή ομίχλη στο Τρόοδος - Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς, λόγω των καιρικών συνθηκών, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα εφόσον χρειάζεται.

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

·Προδρόμου – Τροόδους

Επαρχία Πάφου

•Παναγιάς - Κύκκου

Στην περιοχή Τροόδους επικρατεί πυκνή ομίχλη, ενώ οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί.

Σε περίπτωση μετακίνησης εκτός πόλης (κυρίως ορεινές περιοχές) το κοινό καλείται όπως ενημερώνεται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι από νωρίς το πρωί χθες μέχρι νωρίς το πρωί σήμερα ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια,17 πυρκαγιές και, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην Τάλα της Πάφου. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Πάφου και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

«Αιτία της πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε αρκετές ζημιές στην ξύλινη στέγη της κατοικίας, ήταν η λανθασμένη κατασκευή/τοποθέτηση της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας», αναφέρεται ενώ σημειώνεται ότι «για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλιχτήρα νερού και αποδόμηση της οροφής».

Χθες βράδυ η Πυροσβεστική κλήθηκε να ανταποκριθεί σε πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» τα οποία βρέθηκαν επί τόπου εντός 3 λεπτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πυρκαγιά ήταν στην καπνοδόχο τζακιού από ανάφλεξη συσσωρευμένων καταλοίπων της καύσης και σβήστηκε από μόνη της χωρίς να προκαλέσει ζημιές.
 

Tags ΤΡΟΟΔΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0391 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3085 s // Total time: 2.3476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X