Νέα χρονιά, νέα προγράμματα, νέες συνεργασίες στο ΣΙΓΜΑ! 2 Ιανουρίου κάνουν πρεμιέρα


Νέα χρονιά, νέα προγράμματα, νέες συνεργασίες στο ΣΙΓΜΑ! 2 Ιανουρίου κάνουν πρεμιέρα

Όλες οι λεπτομέρειες

Με στόχο να συνεχίσει δυναμικά την ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρει στους τηλεθεατές, το ΣΙΓΜΑ  ενισχύει και εμπλουτίζει το πρόγραμμα του τον Ιανουάριο με εκπομπές και παραγωγές που συνδυάζουν τη δύναμη της γνώσης, της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης.

Μέσα από την στρατηγική συνεργασία με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο το καθημερινό ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού. Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού και κυπριακού κοινού, ο Γιάννης Ζουγανέλης, αναλαμβάνει να καθίσει στην «καυτή» καρέκλα του παρουσιαστή σε ένα από τα διαχρονικότερα παιχνίδια της παγκόσμιας τηλεόρασης. Το "Hot Seat" έρχεται στις οθόνες του  ΣΙΓΜΑ καθημερινά να μοιράσει σασπένς, άφθονο γέλιο αλλά και χιλιάδες ευρώ.

"Chef στον Αέρα" με την Ελένη Ψυχούλη στην οποία φέτος προστίθεται και ο καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, "Γεύσεις στη φύση" και "1000 μίλια γεύσεις" με τον Βαγγέλη Δρίσκα, και "Ένα Τραπέζι Ελλάδα" με την Ντίνα Νικολάου έρχονται να μας ταξιδέψουν γευστικά στον κόσμο της μαγειρικής.

Ακόμη οι Μάνος Βουλαρίνος και Πέτρος Νικολάου επιχειρούν να λένε «ότι νάναι» μέσα από τη σατιρική τους εκπομπή, ενώ η ομάδα του "JOIN US" γεμίζει με αγάπη τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου μας μαγειρεύοντας, ανακαλύπτοντας κρυμμένες γωνιές της πόλης, πηγαίνοντας θέατρο, βλέποντας σινεμά, ακούγοντας ιστορίες διάσημων ανθρώπων και αποκαλύπτοντας όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη και γεμάτη.

Ραντεβού όμως με την «κίνηση» καλούνται να κλείσουν οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ μέσα από την εγκυρότερη εκπομπή για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα, το "Traction" που παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής με πηγαίο χιούμορ, γνώση και επίγνωση.

Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ μια που ο  Ευτύχης Μπλέτσας μας ξεναγεί στις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό με την εκπομπή "Happy Traveller". Τέλος το μεγαλύτερο talent show στην ιστορία της τηλεόρασης, το "X-Factor", εντάσσεται στον προγραμματισμό του ΣΚΑΙ και του ΣΙΓΜΑ τον ερχόμενο Μάρτιο. Και φυσικά συνεχίζεται καθημερινά η "μάχη" της ενημέρωσης του σταθμού μας μέσα τη συνεργασία μας με την ομάδα ενημέρωσης του ΣΚΑΙ ενισχύοντας την ταχύτητα και την εγκυρότητα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΙΓΜΑ.

Ταυτόχρονα εμπλουτίζονται και οι τοπικές παραγωγές του ΣΙΓΜΑ μέσα από τη δημιουργία δύο νέων σειρών και ενός νέου τηλεπαιχνιδιού. "ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ" και "ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ" οι δύο σειρές που θα παρακολουθούμε καθημερινά στις 19:30 και "ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΙΓΜΑ - που επίσης θα μεταδίδεται καθημερινά - και θα χαρίζει €20.000 στον 1ο τυχερό και πολλά πλούσια δώρα, φιλοδοξούν να αποτελέσουν τα αγαπημένα σταθερά ραντεβού των τηλεθεατών.

Καλή χρονιά και καλή νέα τηλεοπτική σεζόν.

Tags ΣΙΓΜΑ, σκαι, Τηλεοραση, 2016, συνεργασια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4415 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3582 s // Total time: 2.7997 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X