11 εορταστικές στάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις


11 εορταστικές στάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις

Εορταστικές στάσεις για να χαρείτε τον έρωτα...

1. Το spanking δεν είναι μόνο για τις φαντασιώσεις σου: Πρόσθεσε ένα φουλάρι για τα μάτια, ένα μαστίγιο ή άλλα kinky sex toys και, εφόσον είναι σύμφωνος, ανανέωσε και το δικό σας ρεπερτόριο. Ξεκίνα με μερικές απαλές, γρήγορες ξυλιές, για να τον βάλεις στο νόημα, και στη συνέχεια επικεντρώσου στο σημείο όπου ο μηρός ενώνεται με τους γλουτούς του – είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος εκεί. Αν νιώθεις πολύ κακιά, βάλ’ τον να μετράει τις ξυλιές του (όοοχι).

2. Ο πρώτος κανόνας για φανταστικό στοματικό είναι… να του το κάνεις. Ο δεύτερος είναι να διατηρείς οπτική επαφή μαζί του καθώς το κάνεις. Ακούγεται απλό, αλλά είναι τόσο σημαντικό– και δυστυχώς έχουμε την τάση να το ξεχνάμε. Ενώ έχεις το πέος του στο στόμα σου, σήκωσε τα μάτια και κοίταξέ τον με το πιο σέξι βλέμμα σου για μερικά δευτερόλεπτα. Θα νιώσει ότι του κάνεις το πιο ιδιαίτερο δώρο έβερ.

3. Οι εναλλαγές στη διάρκεια του σεξ έχουν πλάκα, καίνε θερμίδες και τον βοηθάνε να καθυστερήσει τον οργασμό του. Ξεκινήστε από την ιεραποστολική και συνεχίστε με τις παραλλαγές στα δεξιά για πιο βαθιά διείσδυση και καλύτερο ερεθισμό της κλειτορίδας.

4. Το ιδανικό κομμάτι για στριπτίζ είναι αυτό που σε κάνει να κινείσαι με αυτοπεποίθηση και με το δικό σου, ιδιαίτερο, σέξι τρόπο. Αν δεν σου έρχεται κανένα αυτή τη στιγμή, μπορείς να πειραματιστείς με τα Use Me (Miguel), Bad Girl (Usher), Magic Man (Heart), Take Care (Rihanna) ή ακόμα και με το φαινομενικά αθώο Santa Βaby.
¨Αρχισε να χορεύεις με αργές κινήσεις, περνώντας τα χέρια σου από τους γοφούς, τον κορμό, το στήθος σου. Για μία ακόμη φορά, κράτα οπτική επαφή μαζί του συ-νε-χώς.

5. Αιφνιδίασέ τον με μια στολή Γαλλίδας καμαριέρας– ή με ένα αντίστοιχο σετ εσώρουχα. Γαργάλησέ τον με το φτερό σου και στη συνέχεια ξαναγύρισε στα οικιακά σου καθήκοντα. Όταν χορτάσει θέαμα, οδήγησέ τον στην κρεβατοκάμαρα και αντάμειψέ τον για την υπομονή του.

6. Χαμήλωσε τα φώτα, γέμισε την μπανιέρα με αφρόλουτρο– μόνο μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί το παπάκι- δονητή σου. Άρχισε να χαïδεύεσαι μόνη σου και μην αρνηθείς αν σου ζητήσει να βοηθήσει.

7. Αν είσαι έτοιμη για λίγο έξτρα πειραματισμό, ένα δονούμενο δαχτυλίδι πέους θα προσφέρει ασύλληπτη απόλαυση και στους δυο σας. Εκείνος θα νιώθει μια απαλή δόνηση στο πέος του, ενώ εσύ έχεις εξασφαλισμένη διέγερση της κλειτορίδας σου με κάθε ώθηση.

8. Μη διστάσεις να ψιθυρίσεις το όνομά του στη διάρκεια του σεξ. Αν μη τι άλλο, θα σε αναγκάσει να συγκεντρωθείς. Όσο για το φίλο σου, θα ερεθιστεί ακόμα περισσότερο ακούγοντας ότι θέλεις εκείνον και μόνο εκείνον.

9. Φτιάξε ατμόσφαιρα με ένα γαλλικό, παθιασμένο φιλί. Και όταν δεις ότι έχει ερεθιστεί για τα καλά, ρίξε λίγο τους τόνους και άρχισε να τον φιλάς απαλά στα μάγουλα, στα αφτιά και το λαιμό. Η συνέχεια θα είναι απολαυστική, λόγω της συσσωρευμένης έντασης.

10. Μετά το σεξ, την ώρα που θέλεις σαν τρελή αγκαλιές και τρυφερότητες, μη διστάσεις να ενδώσεις σε αυτή σου την επιθυμία. Χάιδεψέ τον σε όλο το σώμα, για να τον βοηθήσεις να το απολαύσει όσο κι εσύ. Και αν η περίσταση (και εκείνος) το σηκώνει, ψιθύρισέ του στο αφτί πόσο χαίρεσαι που είστε μαζί – βάζουμε στοίχημα ότι θα ανταποδώσει.

11. Εφεύρετε τη δική σας «μυστική» στάση. Αν π.χ. σου αρέσει η ιεραποστολική, δοκίμασε να κρεμάσεις το κεφάλι, τους ώμους και τα μπράτσα σου έξω από το κρεβάτι, ενώ εκείνος ανεβαίνει πάνω σου (εσύ θα νιώσεις το αίμα σου να κυλάει πιο γρήγορα, εκείνος θα απολαύσει τη θέα). Δώστε της ένα κωδικό όνομα και χρησιμοποίησέ το για να τον προετοιμάσεις για το τι θα συμβεί μετά το ρεβεγιόν. 

Tags σεξ, ΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ερωτας, ζευγαρι, γιορτές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1018 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3675 s // Total time: 2.4693 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X