YSL, Top Secrets Instant Moisture Glow


YSL, Top Secrets Instant Moisture Glow

Χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα λείανσης, σατινέ αίσθηση, διάρκεια στο μακιγιάζ και 72 ώρες ενυδάτωση

Η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté δημιουργεί ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια κάθε σύγχρονης γυναίκας, το  Instant Moisture Glow: περιέχει μια υβριδική φόρμουλα που χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα λείανσης, σατινέ αίσθηση, διάρκεια στο μακιγιάζ και 72 ώρες ενυδάτωση... Στην επιδερμίδα η καινοτόμα υφή gel του Instant Moisture Glow σπάει σε μικρά σταγονίδια νερού που προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση. Αυτά τα σταγονίδια άμεσα και μόνιμα ανακουφίζουν τη διψασμένη επιδερμίδα αφήνοντας ένα εκλεπτυσμένο σατινέ φινίρισμα και μια ακατανίκητη λάμψη. Μπορεί να φορεθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους, μόνο του, πριν ή και μετά το μακιγιάζ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Άγχος, μόλυνση, γρήγορος τρόπος ζωής, ξενύχτι… η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté γνωρίζει πως κάθε γυναίκα χρειάζεται μια αγωγή ομορφιάς που να ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις απαιτήσεις του καθημερινού της προγράμματος.

Η λύση βρίσκεται στη σειρά Top Secrets. Μια καινοτόμα σειρά περιποίησης για τις λάτρεις του μακιγιάζ που απαντά σε μια εξίσωση που μέχρι τώρα δεν είχε λύση: περιποίηση και μακιγιάζ ισούται με υβριδικά προϊόντα πολλαπλών χρήσεων για όλες τις επιδερμίδες.

Ένα νέο μυστικό μόλις αποκαλύφθηκε. Το Instant Moisture Glow είναι ένα προϊόν για ενυδάτωση που διαρκεί 72 ώρες  και ενισχύει τη λάμψη με άμεσο αποτέλεσμα blur – εφαρμόζεται πριν ή μετά το foundation – για τη σύγχρονη γυναίκα πρωτοπόρο της ομορφιάς.

Με την απλή του υπόσχεση και τα άμεσα ορατά αποτελέσματα, το  Instant Moisture Glow είναι μια έξυπνη και σύγχρονη λύση περιποίησης για τις λάτρεις του μακιγιάζ. Είναι μια πραγματική καινοτομία.

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

Η σύγχρονη γυναίκα πολυάσχολη και επιτυχημένη κατά τη διάρκεια της μέρας, αναζητά τη διασκέδαση τη νύχτα, αυτός ο σύγχρονος χαμαιλέων απαιτεί την ίδια απόδοση και από την περιποίησή της.

Έξυπνη, δυναμική, γνώστης της ομορφιάς και πάντα σε εγρήγορση, αυτό που χρειάζεται πάντα είναι τέλεια επιδερμίδα χωρίς κόπο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναζητά λοιπόν ένα προϊόν που να κάνει τη δύσκολη δουλειά αντί για εκείνη.

Από την πρωινή της γυμναστική, τα πρωινά της στη δουλειά, το μεσημεριανό με φίλους και τη βραδινή της έξοδο, το Instant Moisture Glow της χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα λείανσης, σατινέ αίσθηση και διάρκεια στο μακιγιάζ. Η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη για 72 ώρες. Ένα σύγχρονο προϊόν για τη γυναίκα που τα θέλει όλα και δεν μπορεί να περιμένει.

Μια υβριδική φόρμουλα για τις γυναίκες του 21ου αιώνα με μια υπογραφή που είναι αισθησιακή στο άγγιγμα και αλλάζει τον τρόπο που αποδίδει το μακιγιάζ της –  ώστε να μην αλλάζει τον τρόπο ζωής της. Απλό, άμεσο και αποτελεσματικό.

ΣΑΤΙΝΕ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Στο σύγχρονο κόσμο, δεν υπάρχει χρόνος, οι απαιτήσεις είναι υψηλές και η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή είναι ανύπαρκτη. Το Instant Moisture Glow απελευθερώνει τις γυναίκες με τη δύναμη των άμεσων αποτελεσμάτων που μπορούν να δουν, να αισθανθούν και να αγγίξουν. Η μίνιμουμ προσπάθεια με το μέγιστο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά της υφής σαν δεύτερη επιδερμίδα, βρίσκεται ένας συνδυασμός συστατικών που βοηθούν το Instant Moisture Glow να επιτύχει άμεσα 4 επιπλέον οφέλη, την ενυδάτωση, την ομοιόμορφη υφή, την ομοιογένεια και τη μεταξένια λάμψη της επιδερμίδας.

Σύμπλεγμα Hydractive για υπέρτατη ενεργή ενυδάτωση. Πούδρα Νeo-skin, η οποία προσαρμόζεται διαισθητικά και διαχέεται στην επιδερμίδα για να ενισχύσει την όψη της λείας και απαλής επιδερμίδας. 

Σύμπλεγμα  backlight το οποίο αλληλεπιδρώντας έξυπνα με το περιβάλλον φως διασκορπίζει τις ακτίνες του σε ένα εξαιρετικά φωτεινό τελείωμα και βοηθάει το μακιγιάζ να αποδίδει καλύτερα.

Το Instant Moisture Glow ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του για πολλαπλά οφέλη σε ένα μόνο βήμα. Η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη για 72ώρες.

Μια αισθητηριακή υφή, τόσο εθιστική που θες να την εφαρμόσεις ξανά και ξανά. Στην επιδερμίδα η καινοτόμα υφή gel του Instant Moisture Glow σπάει σε μικρά σταγονίδια νερού που προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση. Αυτά τα σταγονίδια άμεσα και μόνιμα ανακουφίζουν τη διψασμένη επιδερμίδα αφήνοντας ένα εκλεπτυσμένο σατινέ φινίρισμα και μια ακατανίκητη λάμψη. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και δείχνει άψογη – ανεξάρτητα από τη διασκέδαση της προηγούμενης νύχτας.

ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ

Η συσκευασία του Instant Moisture Glow που ντύνει την επιδερμίδα με σατινέ λάμψη, είναι  ένα κομψό μαύρο σωληνάριο με  χρυσή σχεδίαση. Το τέλειο αξεσουάρ για τις σύγχρονες γυναίκες που αναζητούν την περιπέτεια.

Καλά φυλαγμένο μέσα στο χρυσό καπάκι, η άκρη του σωληναρίου δίνει ακριβώς την ιδανική δόση της φόρμουλας για εφαρμογή on-the-go.

Το Instant Moisture Glow δρα ως σύμμαχος για άψογη επιδερμίδα από το πρωί μέχρι το επόμενο ξημέρωμα και γίνεται συνεργός στην υπογραφή λάμψης Yves Saint Laurent. Οι άγρυπνες νύχτες παραμένουν πάντα ένα δελεαστικό μυστικό.

Tags TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW, YSL TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW, YSL, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2897 s (230 Queries.) // Parse time: 0.1972 s // Total time: 2.4869 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X