Αποθεώθηκε ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα των νυχτερινών του εμφανίσεων


Αποθεώθηκε ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα των νυχτερινών του εμφανίσεων

Η μεγάλη επιστροφή

Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ανατρέποντας τα δεδομένα για ακόμα μία φορά! Ο θρυλικός χώρος της Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5 αναδιαμορφώθηκε ριζικά και μετατράπηκε στο καλύτερο club της Ελλάδας, το ESTATE, φιλοξενώντας κάθε Παρασκευή και Σάββατο μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept "A night to remember"

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα που απογείωσε το κέφι και ξεσήκωσε τον κόσμο με τον ρυθμό, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά! Το ESTATE κατακλύστηκε από νωρίς, με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα non-stop μουσικό party!

Ο κορυφαίος star παρουσίασε το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25-ετούς καλλιτεχνικής του πορείας, σηματοδοτώντας μια νέα πρόταση ψυχαγωγίας στο night clubbing! Οι ONIRAMA, με τον εκρηκτικό frontman Θοδωρή Μαραντίνη, εντυπωσίασαν με τη  δυναμική τους σκηνική παρουσία, ερμηνεύοντας διαχρονικές επιτυχίες και πολλές εμπνευσμένες διασκευές!

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο /Τιμή φιάλης από 170€  (4 άτομα) / Είσοδος με ποτό: 20 ευρώ /Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103469154/ESTATE, Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5, Αθήνα

Tags σακης ρουβας, διασημοι, gossip, πρεμιέρα, onirama


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7058 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5954 s // Total time: 3.3012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X