Διαγωνισμός: Κέρδισε την τριλογία «Οι Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι»


Διαγωνισμός: Κέρδισε την τριλογία «Οι Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι»

Με το νέο διαγωνισμό του Sigmalive και των Βιβλιοπωλείων Πάργα, μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει ένα από τα βιβλία.

Εκτός από την τριλογία Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, διεκδίκησε και 3 αντίτυπα του βιβλίου του Άκη Πετρετζίκη Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις, 3 αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του Alex Ferguson και το βιβλίο Το κορίτσι στον ιστό της αράχνης.

Και τα βιβλιο-δώρα δεν σταματούν εδώ... Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα δωροκουπόνι αξίας €150 για επιλογή βιβλίων από τα Βιβλιοπωλεία Πάργα!

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 23.12.2015 έως και 13.01.2015.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε απλά την φόρμα με τα στοιχεία σας εδώ.

Καλή Επιτυχία!

Τα βιβλία:
ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ – «ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ»
Ένας σεφ, ο Άκης Πετρετζίκης, και μία υποστηρικτική ομάδα 30 ατόμων ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας μας παρουσιάζουν ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει! 12 θεματικές ενότητες, 150 βασικές συνταγές, 400 συμπληρωματικές και περισσότερες από 450 φωτογραφίες υπόσχονται να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

ALEX FERGUSON – «Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ»
Περίπου τρεις δεκαετίες πριν από αυτή τη στιγμή, έβγαινα από την καταπακτή και διέσχιζα τον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο μου εντός έδρας παιχνίδι, νιώθοντας νευρικός και εκτεθειμένος. Χαιρέτησα προς το Στρέτφορντ Εντ και παρουσιάστηκα από το κέντρο του γηπέδου ως ο νέος μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα διάβηκα τον ίδιο αγωνιστικό χώρο, γεμάτος αυτοπεποίθηση, για να πω το "αντίο". Η εξουσία που είχα τη δυνατότητα να ασκώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα προνόμιο που ελάχιστοι μάνατζερ θα έχουν την τύχη να γνωρίσουν. Όσο βέβαιος κι αν ένιωθα για τις ικανότητές μου, μετακινούμενος νότια από το Αμπερντίν το φθινόπωρο του 1986, δεν θα μπορούσα να γνωρίζω με κανέναν τρόπο ότι θα εξελισσόταν τόσο καλά. Αμέσως μετά το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μου τον Μάιο του 2013, οι πρώτες σπουδαίες στιγμές γέμισαν το μυαλό μου: Η νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Ιανουάριο του 1990 στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με το γκολ του Μαρκ Ρόμπινς, το οποίο άνοιξε το δρόμο για τον τελικό, την ώρα που η δουλειά μου κρεμόταν από μια κλωστή. Είχε περάσει ένας ολόκληρος μήνας χωρίς νίκη, γεγονός που ροκάνιζε την αυτοπεποίθησή μου. [...] (από τον Πρόλογο της έκδοσης)

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ (Όλα τα βιβλία του EL JAMES)
Μπορεί ένα βιβλίο να μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον έρωτα; Εκατομμύρια αναγνώστες λένε πως αυτό το βιβλίο μπορεί!
Ρομαντικό, λυτρωτικό και απόλυτα εθιστικό, το μυθιστόρημα αυτό θα σας απορροφήσει απόλυτα και θα μείνει για πολύ καιρό χαραγμένο στη μνήμη σας.
Νo 1 Bestseller των New York Times
Νo 1 Bestseller του Amazon
Νo 1 Bestseller των Sunday Times
Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της - ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα...

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
Η Λίσμπετ Σαλάντερ και ο Μίκαελ Μπλούμκβιστ επιστρέφουν. Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ – μια ιδιοφυΐα στους υπολογιστές και μια κοινωνικά απροσάρμοστη γυναίκα. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ένα βράδυ ο Μπλούμκβιστ δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και ότι έχει έρθει σε επαφή με μια νεαρή χάκερ, η οποία μοιάζει σε κάποια γνώριμη του Μπλούμκβιστ. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Μπλούμκβιστ, απεγνωσμένος να σπρώξει το Μιλένιουμ, στρέφεται στη Σαλάντερ για βοήθεια, αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια. Το δίδυμο, που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες με το Κορίτσι με το Τατουάζ, το Κορίτσι που Έπαιξε με τη Φωτιά και το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήγκας, επιστρέφει σε ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Συν ένα δωροκουπόνι αξίας €150 για επιλογή βιβλίων από τα Βιβλιοπωλεία Πάργα!

Tags ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΒΙΒΛΙΟ, βιβλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0928 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4193 s // Total time: 2.5121 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X