Η Αμαλία Κωστοπούλου ερωτεύτηκε [εικόνες]


Η Αμαλία Κωστοπούλου ερωτεύτηκε [εικόνες]

Δείτε τον νεαρό σύντροφό της!

Η Αμαλία Κωστοπούλου το απόγευμα της ίδιας μέρας, και αφού χάρηκε όμορφες στιγμές με τους γονείς και τ' αδέλφια της, βρέθηκε στο Κολωνάκι, όπου ο φακός του YOU την "τσάκωσε" κατ' αποκλειστικότητα -και για πρώτη φορά- με τον 22χρονο σύντροφό της, με τον οποίο έχουν ένα χρόνο σχέση και απόλαυσαν αγκαλιά τη βόλτα τους.

Οι δύο νέοι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ήταν αρκετά διαχυτικοί και ο ένας έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του άλλου, αφού είχαν πολύ καιρό να τα πουν από κοντά. "Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται" και όλα δείχνουν πως ο "φτερωτός Θεός" χτύπησε το ζευγάρι που, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζεται αρκετό καιρό και μάλιστα οι δυο τους έχουν συχνή επικοινωνία ακόμα και τώρα που η Αμαλία βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.

Αφού ήπιαν το καφεδάκι τους σε γνωστό στέκι της πλατείας Κολωνακίου, στη συνέχεια χάζεψαν στα μαγαζιά και αντάλλαξαν δώρα αγάπης… Άλλωστε σε λίγο θα ξαναχωρίσουν, αφού οι μέρες των διακοπών περνάνε γρήγορα… Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας τη ζεστή αγκαλιά του άλλου…

Tags Αμαλία Κωστοπούλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4951 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3819 s // Total time: 2.8770 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X