Ο Theo James στη καμπάνια του νέου αρώματος Boss The Scent


Ο Theo James στη καμπάνια του νέου αρώματος Boss The Scent

Δείτε τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της ταινίας και φωτογράφισης του σέξι ηθοποιού!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας  Divergent με το όνομα "Four". Τώρα μας αποκαλύπτει τη πιο σέξι πλευρά του στο πρωταγωνιστικό ρόλο στη καμπανιάς του νέου αρώματος Boss The Scent. Μαζί με τον ηθοποιό πρωταγωνιστή το supermodel Natasha Poly.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε από του φημισμένους φωτογράφους Mert Alas και Marcus Piggott, στην οποία ο Βρετανός 30χρόνος ηθοποιός άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πόζες στη διαφήμισης του νέου αρώματος Boss The Scent.

Το σενάριο της διαφήμισης αποκαλύπτει μέσα από τις εικόνες το τέλειο συνδυασμό μεταξύ την ερωτική έλξη και της αποπλάνηση ενώ ο ηθοποιός ντυμένος με το υπέροχο κουστούμι και γραβάτα μας εντυπωσιάζει δίνοντας τα καλυτέρα πλάνα για την ταινία.

Ο πρωταγωνιστής σχολιάζει: "Με τιμά το γεγονός ότι εκπροσωπώ τη μακρά Boss, και ιδιαίτερα που γίνομαι ο πρεσβευτής του καινούργιου αρώματος Boss The Scent. Θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό τη μάρκα, γιατί κατάφερε να δημιουργήσει ισορροπία ανάμεσα στη κλασική και μοντέρνα μυρωδιά στο άρωμα. Αυτή η καμπάνια αντιπροσωπεύει ακριβώς την αισθητική της μάρκας Boss όπως επίσης και τη δίκη μου..."

Tags theo james, beauty, boss, BOSS THE SCENT, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4891 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2509 s // Total time: 2.7400 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X