Tommy G Cosmetics στα Perfect U!


Tommy G Cosmetics στα Perfect U!

Καλύπτουν όλες τις ηλικίες με προϊόντα διαφορετικά και για κάθε περίσταση

Η μεγάλη σειρά καλλυντικών των καταστημάτων Perfect U εμπλουτίστηκε από τα γνωστά και δημοφιλή προϊόντα της σειράς Tommy G. Τα καλλυντικά Tommy G δημιουργήθηκαν από το 2004 στην Αθήνα με σκοπό να προσφέρουν όχι μόνο μία πλήρη σειρά προϊόντων για μακιγιάζ, αλλά και για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Η ποιότητα και η καινοτομία των προϊόντων αποτελεί προτεραιότητα της Tommy G.

Τα προϊόντα της Tommy G ανταποκρίνονται στα γούστα κάθε γυναίκας και άνδρα, καλύπτουν όλες τις ηλικίες με προϊόντα διαφορετικά και για κάθε περίσταση. Μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα της Tommy G είναι το κραγιόν dual no transfer, special eyeshadows, ρουζ, bronzers, κραγιόν, double pencils και προϊόντα περιποίησης σώματος. Από το 2013 λανσάρει και τη σειρά Tommy G για μαλλιά με προϊόντα περιποίησης και styling βασισμένα σε εκχυλίσματα κερατίνης.

Ο δημοφιλής make up artist Γιάννης Μιχαηλίδης είναι ο creative director της Tommy G και την αντιπροσωπεύει σε όλα τα Μ.Μ.Ε., συμμετέχει σε μεγάλα make up events και αναπτύσσει τις νέες τάσεις. Όλες οι διασημότητες του ελληνικού χώρου χρησιμοποιούν στα βασικά τους προϊόντα μακιγιάζ κραγιόν, σκιές και primer της Tommy G.

Η επιτυχία της Tommy G στην εγχώρια αγορά έθεσε τις βάσεις για επέκταση και στις αγορές του εξωτερικού. Τα καλλυντικά της Tommy G είναι διαθέσιμα στην Ιταλία, Βραζιλία, Ντουμπάι, Κατάρ, Αζερμπαϊτζάν, Ινδία, Ιορδανία. Στην Κύπρο διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα καλλυντικών Perfect U.

Tags TOMMY G COSMETICS, perfect u, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7889 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2318 s // Total time: 3.0208 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X