Οι καλύτερες εμφανίσεις του 2015


Οι καλύτερες εμφανίσεις του 2015

Ποιες ξεχωρίσαμε

Ξέρουν πολύ καλά τις τάσεις της μόδας και ξέρουν να τις προσαρμόζουν ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητά τους. Αυτές είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα κοσμικά events του νησιού για το 2015.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Σε κοσμικό event που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό τον περασμένο Απρίλιο η ίδια επέλεξε ένα κόκκινο παλτό που το συνδύασε με μαύρο κολά, Christian Louboutin γόβες και Chanel τσάντα δημιουργώντας ένα stylish σύνολο.  

 

Ιωάννα Μαρία Ηλιάδη

Με εκπληκτικό Proenza Schouler φόρεμα το οποίο συνδύασε με Gianvito Rossi γόβες και One & Only χειροποίητη τσάντα την απολαύσαμε στην απονομή των βραβείων Time Out Eating Awards τον περασμένο Νοέμβριο

Στάλω Ηλία

Total black σύνολα Gogo by Stalo με κύριο υλικό τη δαντέλα που επέλεξε για την παρουσιάση της συλλογής της στη Λευκωσία τον περασμένο Οκτώβριο. 

Μαρία Ιωάννου

Λατρέψαμε το συνδυασμό του printed ladylike φόρεμα με high tigh boots στο fashion show του brand Gogo by Stalo τον Οκτώβριο. 

Μελίνα Φύσα
Ένα πολύ όμορφο σύνολο από το οποίο ξεχωρίσαμε τα υπέροχα σανδάλια σε fashion show που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία τον Ιούνιο.

Άννα Φάκα - Ιφιγένεια Χουλιώτη

Με δημιουργίες του fashion brand Anice που ξεχωρίζουν για τη κομψότητα και το στυλ τους. Συνδυασμένα και τα δύο σύνολα ιδανικά με μαύρα αξεσουάρ. Εμφανίσεις που απολαύσαμε σε event που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο στην boutique Amicci στη Λευκωσία.

Μαρία Κυρατζή

Υπέροχο σύνολο στους τόνους του γκρι για μία super chic εμφάνιση. Υπέροχα και τα κοσμήματα που συμπλήρωσαν το σύνολο που έπελεξε για το event που πραγματοποιήθηκε στην boutique Amicci το Δεκέμβριο.

Κάρλα Καλαϊτζιάν Χρήστου

Maxi φόρεμα από δαντέλα σε midnight blue του fashion brand Anice. Υπέροχα και τα σκουλαρίκια που ολοκλήρωσαν το look στο fashion show των Gregory Morfi και Anice τον περασμένο Νοέμβριο στη Λευκωσία. 

Λουίζα Μελινιώτη

Ανατρεπτικός συνδυασμός υφασμάτων και χρωμάτων σε μια εμφάνιση που κέρδισε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στο party της Λουϊζας Φιλίππου το Νοέμβριο στη Λευκωσία.

Άννα Σαρρή

Δημιουργία Anice σε υπέροχο φούξια χρώμα. Ολοκλήρωσε το look με τσάντα με την υπογραφή της Ramona Filip Τορναρίτη σε gala που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στο Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Κάτια Θεοδότου

Άκρως καλοκαιρινό φόρεμα Michael Kors συνδυασμένο με Gianvito Rossi γόβες σε εκδήλωση στη Λεμεσό τον Ιούλιο

Άννα Χαμπουλά 

Υπέροχη Peter Pilotto φούστα συνδυασμένη ιδανικά με μαύρο top στα Mad Awards που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία τον περασμένο Οκτώβριο

Άντρη Καραντώνη 

Με total look natargeorgio εμφανίστηκε στα βραβεία Mad στη Λευκωσία τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύλβια Μαυροπούλου

Σε άλλη μία εμφάνισή της τον περασμένο Οκτώβριο δείχνει το ανεπτυγμένο fashion sense που διαθέτει. Λατρέψαμε κάθε μία δημιουργία μόνη και αλλά και το συνδυασμό τους

Ελίνα Θεοδότου

Stylish σύνολο σε κόκκινο χρώμα που λατρέψαμε σε party στη Λεμεσό τον περασμένο Σεπτέμβριο

Βαλεντίνα Τσίγκη

Glamorous εμφάνιση με maxi printed φόρεμα και όμορφα αξεσουάρ σε party στη Λεμεσό τον περασμένο Σεπτέμβριο

Έφη Παπαϊωάννου

Υπέροχη λευκή δημιουργία που φέρει την υπογραφή της στα βραβεία Madame Figaro που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο.

Έλενα Ανδρέου

Jumpsuit by efi, κόκκινα σανδάλια Chloe, τσάντα Bottega Veneta και κοσμήματα Escluso Jewellery στα βραβεία Madame Figaro που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο.

Μελίνα Διονυσίου

Εντυπωσιακή και stylish με Peter Pilotto maxi skirt και Bottega Veneta clutch στα βραβεία Madame Figaro που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο.

Τερέζα Ηλιάδου

Με όμορφο σύνολο στο εντυπωσιακό χρώμα του κόκκινου του οίκου DKNY στα βραβεία Madame Figaro που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο. 

Ramona Filip Τορναρίτη

Με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό φόρεμα με τη δική της υπογραφή στα βραβεία Madame Figaro που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο. 

Tags 2015, εμφανισεις, μόδα, κοσμικα, best dressed


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2843 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3828 s // Total time: 2.6672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X