5 συμβουλές για να περάσεις τέλεια σε ένα πάρτυ


5 συμβουλές για να περάσεις τέλεια σε ένα πάρτυ

Τα πάρτυ δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες και οι συμβουλές που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να περάσεις υπέροχα σε όλα!

1. Μη δίνεις βαρετές απαντήσεις
"Μια κουβέντα είναι αυτό", θα μας πεις, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις θα σου πούμε. Μπορείς ας πούμε στην ερώτηση «τι κάνεις;» (όταν κάποιος δεν στην κάνει μηχανικά, αλλά πραγματικά θέλει να ακούσει τι έχεις να του πεις), προσπάθησε αντί για το τετριμμένο "καλά, εσύ;" να πεις όντως κάτι ωραίο που σου συνέβη την τελευταία εβδομάδα (μία ωραία ταινία που είδες ή ένα εστιατόριο που θέλεις οπωσδήποτε να ξαναπάς), δηλαδή κάτι που θα κρατήσει τον άλλον στη συζήτηση.

2. Κάνε ένα pre- πάρτι με τα σωστά άτομα
Ένας πολύ καλός τρόπος να πας με ανεβασμένη διάθεση στο πάρτι, είναι να περάσεις μερικές ώρες πριν με άτομα που όντως σε κάνουν να περνάς πολύ καλά, γελάτε συνέχεια και σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.Μία καλή λύση είναι να φωνάξεις τις φίλες σου στο σπίτι για να ετοιμαστείτε μαζί. Βάλτε δυνατή μουσική και πίστεψε μας, θα πας με εντελώς διαφορετικό feeling στο πάρτι.

3. Ζήτα μια (μικρή) χάρη από κάποιον
Για παράδειγμα, ζήτα ευγενικά από εκείνον που σου αρέσει, να σου κρατήσει για λίγο το πότο μέχρι να επιστρέψεις από την τουαλέτα ή να σε βοηθήσει με το παλτό σου κλπ. Σύμφωνα με τον Matthew Hussey, ειδικό στις σχέσεις και το φλερτ, αν ζητήσεις κάποια χάρη από κάποιον, τον κάνει αυτομάτως να σε συμπαθήσει περισσότερο. 

4. Να έχεις γνώμη και να τη λεςΕίναι σημαντικό να μπορείς να εκφράσεις και να υποστηρίξεις την άποψη σου σε μία συζήτηση. Αν ας πούμε συζητάτε για το Game Of Thrones και κάποιος έχει κόλλημα με την σειρά, αλλά εσύ πιστεύεις πως στον τελευταίο κύκλο έκανε κοιλιά, πες το. Το μυστικό για να μη φανείς απόλυτη και σνομπ είναι ό,τι λες να το λες με χιούμορ.

5. Να είσαι ενημερωμένη για επίκαιρα κοινωνικά θέματα
Όχι ότι θα κάτσεις να αναλύσεις τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα της χώρας στο πάρτι, αλλά ένα ζήτημα που αφορά τον περισσότερο κόσμο (είμαστε σίγουρες ότι κάτι έχεις στο μυαλό σου), έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για συζήτηση, από το να ρωτάς τον άλλο πόσα αδέρφια έχει ή τι αθλήματα έκανε στα 10 του. 

Tags χριστουγεννα, παρτυ, συμβουλές, ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΧΑΡΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3248 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3184 s // Total time: 3.6432 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X