9 κόλπα για να βγαίνεις κούκλα στις φωτογραφίες


9 κόλπα για να βγαίνεις κούκλα στις φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες σας από \'δω και στο εξής θα είναι υπέροχες

1. Σκοτεινό δωμάτιο: Οι αντιθέσεις στο πρόσωπο μπορεί να αποβούν μοιραία κακές. Εδώ χρειάζεται ένας σχετικός πειραματισμός με τα περιγράμματα και τον φωτισμό. Πολλές φορές ένα makeup στο σπίτι σας δίνει φαινομενικά το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά οι φωτογραφίες που βγάζετε αργότερα σας διαψεύδουν στην έξοδο. Ένα έξυπνο τέχνασμα είναι πριν την έξοδο να κλείσετε τα φώτα και να βγάλετε μια selfie με φλας. Αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να καταλάβετε πως θα συνεχιστεί η βραδιά (στο φωτογραφικό κομμάτι τουλάχιστον).

2. Ζωντάνια στα μάγουλα, ματ καμβάς στην μέση. Αν όλο το πρόσωπο είναι καλυμμένο με makeup και ρουζ, τότε είναι πολύ πιθανό στις φωτογραφίες να λάμπετε σαν το άστρο της Βηθλεέμ. Μια ημιδιαφανής σκόνη και λίγη πούδρα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στο «Τ» του προσώπου.

3. Τα εκ γενετής σημάδια και οι πανάδες αποτελούν μεγάλο πονοκέφαλο. Σε αυτή την περίπτωση αποφεύγουμε να καλύψουμε εξ ολοκλήρου το προβληματικό σημείο, γιατί σίγουρα θα μας ξεφύγει και στην υπόλοιπη περιοχή και θα δημιουργήσουμε διχρωμία που θα φαίνεται και στις φωτογραφίες. Η λύση βρίσκεται σε ένα μικρό πινελάκι βουτηγμένο σε κονσίλερ με το οποίο θα ταμπονάρουμε απαλά το σημείο και εν συνεχεία θα το χτυπήσουμε ελαφρά με το δάχτυλο, χωρίς να το απλώσουμε προς τα έξω.

4. Άσπρο μάτι: Όσο πιο φωτεινό είναι το άσπρο του ματιού, τόσο πιο φωτεινή εμφανίζεται στις φωτογραφίες όλη αυτή η περιοχή. Αν τα μάτια δείχνουν ταλαιπωρημένα στο εσωτερικό τους φροντίζουμε να τα ξεκουράσουμε με τεχνητά δάκρυα ή οφθαλμικές σταγόνες.
Η σωστή πούδρα είναι μισή αρχοντιά: Όταν πρόκειται να βγουν φωτογραφίες με φλας, αποφεύγουμε οποιαδήποτε πούδρα περιέχει μεταλλικά στοιχεία, γιατί θα προσθέσει επιπλέον γυαλάδα. Αυτοί οι τύποι καλλυντικών συνήθως περιέχουν επιπλέον ψευδάργυρο και ταλκ, δύο συστατικά που αντανακλούν περισσότερο το φως. Μια ημιδιαφανής σκόνη δίνει στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα που βλέπετε στον καθρέφτη.

5. Το μαύρο eyeliner δεν είναι για όλες τις ώρες: Αν είστε ο τύπος της γυναίκας που δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς γραμμή με eyeliner, υπάρχει μια σημείωση. Αν πρόκειται να βγάλετε πρωινές φωτογραφίες, αποφύγετε την μαύρη απόχρωση, γιατί «αγριεύει». Η επιλογή μιας πιο ανοιχτής απόχρωσης, όπως καφέ ή γκρι θα δώσει φως στο βλέμμα και ωραίο αποτέλεσμα στο φιλμ.

6. Οι μαύροι κύκλοι θέλουν το χρώμα τους: Δεν σβήνουν όλοι οι μαύροι κύκλοι με ένα κοσνίλερ στο χρώμα του δέρματoς και αυτό μπορεί να φανεί πολύ άσχημο σε ένα ενσταντανέ. Οι ειδικοί λένε πως οι μαύροι κύκλοι που είναι προς το μπλε θέλουν μια ροδακινί – πορτοκαλί κάλυψη, αυτοί με μοβ χρωματισμό θέλουν ένα σχεδόν κίτρινο κονσίλερ, ενώ αυτοί που φέρνουν προς το πράσινο θέλουν κόκκινες αποχρώσεις.
 

Tags ΚΟΛΠΑ, φωτογραφιες, ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, μυστικά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5110 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3486 s // Total time: 2.8596 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X