Νανά Καραγιάννη: Αυτός είναι ο νέος έρωτας που την έχει μεταμορφώσει


Νανά Καραγιάννη: Αυτός είναι ο νέος έρωτας που την έχει μεταμορφώσει

Ποιος επιχειρηματίας της έχει κλέψει την καρδιά;

Σας είχα γράψει πριν λίγο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι πως η Νανά Καραγιάννη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της. Μέσα στη μάχη που δίνει για να επανέλθει από την αρρώστια της, να βρει ξανά τον εαυτό της και να σταθεί και πάλι στα πόδια της, η Νανά πλέον δεν είναι μόνη.

Μετά τον οριστικό χωρισμό της επέλεξε να έχει κοντά της έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία εμπλοκή με τον χώρο των media. Όχι μόνο αυτό αλλά ο μελαχρινός επιχειρηματίας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι χαμηλών τόνων, χωρίς να μοστράρει το όνομά του δεξιά κι αριστερά, φανερώνοντας την “αλλεργία” του προς τη δημοσιότητα και την έκθεση.

Το θέμα είναι πως αυτός ο άντρας κατάφερε να δώσει ζωή στη Νανά στηρίζοντάς την σε κάθε της στιγμή και σεβόμενος την κατάστασή της. Βλέπετε ήταν από παλιά μεγάλος της θαυμαστής ώσπου η αγάπη του προς το πρόσωπό της βρήκε το έδαφος να εκδηλωθεί.

Σύντροφοι πλέον οι δυο τους ζουν μαζί κάποιες ημέρες τις εβδομάδας, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και χωρίς πιέσεις και αμφιβολίες προχωρούν τη σχέση τους χαλαρά.

Αυτά έχουν οι παλιοί έρωτες που επιτέλους ανθίζουν!

Tags νανα καραγιαννη, συντροφοσ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7736 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3125 s // Total time: 3.0861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X