H koreloo είναι στη μόδα [εικόνες]


H koreloo είναι στη μόδα [εικόνες]

Το ελληνικό brand που έκανε την τέχνη της κουρελούς μόδα!  

Το koreloo είναι ένα νέο brand μοναδικών και ιδιαίτερων δημιουργιών. Γεννήθηκε όταν η καλλιτέχνης Λίλα Καραγιάννη οραματίστηκε πως η ευρωπαϊκή κομψότητα καλούσε για έναν αβίαστο, αν όχι φυσικό, συνδυασμό με την παράδοση της Μεσογείου.
Κάθε δημιουργία συνδυάζει την ιδιοσυγκρασιακή σύγχρονη προσωπικότητα της καλλιτέχνιδος με τοπικά υλικά που έρχονται κατευθείαν από την αστείρευτη κληρονομιά και τις παραδόσεις της Ελλάδας. Παραδοσιακή ύφανση, ημιπολύτιμοι λίθοι, πολυτελή και μοναδικά υφάσματα. Όλες οι τσάντες χειροτεχνούνται με εξαιρετική φροντίδα από το δυναμικό δίδυμο του kooreloo, Λίλα Καραγιάννη και Αλέξης Κρασανάκης (co-founder και General Manager), και περιγράφονται από τους δημιουργούς τους ως αντικείμενα τέχνης.
Κρύβουν δε όλες ένα μυστικό: ανοίγοντάς τες, αναδύονται πινελιές από σταφύλια, στάχυα και τριαντάφυλλα με χρώματα Ελλάδας τόσο έντονα που σχεδόν οσφραίνονται.

Θα βρείτε τις δημιουργίες kooreloo στο http://www.kooreloo.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο και Άγιο Δομίνικο. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site τους http://www.kooreloo.com.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την σελίδα τους στο Facebook Thekourelouproject LeilakarrShopping και στο Instagram https://www.instagram.com/kooreloo/

 

Tags koreloo, τσαντες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5609 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3591 s // Total time: 2.9200 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X