Εγκαίνια σήμερα για το SLA Professional Make Up!


Εγκαίνια σήμερα για το SLA Professional Make Up!

Ένας υπέροχος χώρος ομορφιάς ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στη Λεμεσό...

Νέα δυναμική είσοδος στο χώρο της ομορφιάς... κάνει η γνωστή γαλλική αλυσίδα καλλυντικών Serge Louis Alvarez Professional Make Up, η οποία άνοιγει το πρώτο της κατάστημα στη Λεμεσό, και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται στην Κύπρο τα τελευταία 19 χρόνια από τη Φωτεινή Αλεξάνδρου Νικολάου. Η εκτενής εμπειρία της Φωτεινής στο χώρο καθώς και το καλλιτεχνικό της ταλέντο, την έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση του μαγικού κόσμου του μακιγιάζ.

Το κατάστημα Serge Louis Alvarez είναι πλέον γεγονός κι έτσι το όνειρό της εκπληρώνεται.

Αυτό γιατί δημιούργησε ένα χώρο στον οποίο η κάθε γυναίκα μπορεί να έχει άμεσα πρόσβαση στην τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του οίκου Serge Louis Alvarez.

Ο Serge Louis Alvarez, δημιουργός των ομώνυμων επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ, χαρακτηρίζεται ως αυθεντία στο είδος του και τελειομανής με ό,τι καταπιάνεται. Αεικίνητος επιχειρηματίας που δημιουργεί με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία 25 χρόνια, επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ στα οποία τα φυσικά συστατικά, συναντιούνται περίτεχνα με την υψηλή τεχνολογία.

Διαρκής στόχος του Serge Louis Alvarez είναι να κάνει τις γυναίκες περισσότερο λαμπερές, κάτι που προφανώς καταφέρνει επιτυχώς μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη, γούστο και τύπο δέρματος.

Ο ίδιος ήταν ο Head make-up artist της Όπερας του Παρισιού, ενώ ειδικεύεται στο μακιγιάζ σώματος και στα special effects. Έχει επιμεληθεί επίσης το μακιγιάζ για πασίγνωστους οίκους μόδας (όπως Paco Rabanne, Manoukian, Kenzo κ.ά.), ενώ στο βιογραφικό του θα βρει κανείς και συνεργασίες για τους διαφημιστικούς σκοπούς παγκόσμιων εταιρειών, όπως η Perrier και η Kodak.

Τα προϊόντα του Serge Louis Alvarez αγαπήθηκαν έντονα εξαρχής, τόσο από γυναίκες που έψαχναν την τελειότητα και την αισθητική στο μακιγιάζ τους, όσο και από επαγγελματίες που αναζητούσαν τα πιο κατάλληλα προϊόντα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με τα χρόνια, δημιουργήθηκαν Ακαδημίες μακιγιάζ ανά τον κόσμο, όπως στο Παρίσι, στο Μόντρεαλ, στη Βηρυτό, στο Σίντνεϊ, στο Μπακού και πλέον και στην Λεμεσό!

Μπείτε στον κόσμο της ομορφιάς των SLA γνωρίζοντας από κοντά τα προϊόντα Serge Louis Alvarez στα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου καταστήματος στη Λεμεσό, σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2015, στις 19:30.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο ίδιος ο δημιουργός, ενώ και τις 3 μέρες (Παρασκευή 11/12, Σάββατο 12/12 και Κυριακή 13/12) θα υπάρχουν ειδικές τιμές.

Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 155, Proteas House, Λεμεσός / τηλ. 25 331102 / photini.sla@primehome.com / facebook: SLA Make Up Cyprus.

Tags SLA PROFESSIONAL MAKE UP, beauty, Ομορφια, σεμιναριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7907 s (249 Queries.) // Parse time: 0.9617 s // Total time: 3.7524 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X