Τι μπορεί να σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ;


Τι μπορεί να σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ;

Κι όμως μπορεί να σκέφτεται τα πάντα...

Σύμφωνα με νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, οι γυναίκες σκέφτονται πολύ συχνά μέσα στην ημέρα το σεξ! Το ζητούμενο των ερευνητών ήταν να αποκαλύψουν τι περνάει από το μυαλό τους όταν κάνουν σεξ…

Σε έρευνα που έκαναν σε 2000 γυναίκες, μέσω ερωτηματολογίου, μια στις τρεις ομολόγησε, πως ενδόμυχα την κρίσιμη εκείνη ώρα, κριτικάρει τα προσόντα του σύντροφό της!

Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα, πως το μέγεθος των ανδρικών προσόντων τελικά απασχολεί πολλές γυναίκες ακόμη και αν δεν το παραδέχονται. Ενδόμυχα επισημαίνουν οι ερευνητές ότι οι γυναίκες εκείνη τη στιγμή κριτικάρουν ακόμη και το...μέγεθος χρησιμοποιώντας ανάλογα τον συγκριτικό ή υπερθετικό βαθμό.

Εκτός από το μέγεθος τις γυναίκες φαίνεται ότι τις απασχολούν και οι σεξουαλικές επιδόσεις. Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις των γυναικών, που συμμετείχαν στην έρευνα, μια στις πέντε όταν οι επιδόσεις δεν είναι εκείνες που θα ήθελαν , αναρωτιούνται, γιατί σπατάλησαν τόσο χρόνο στα ψώνια για να αγοράσουν... σέξι εσώρουχα. Μάλιστα, αν ο σύντροφος τους έρθει πιο γρήγορα σε οργασμό, σκέφτονται το πόσο «εγωιστής» είναι και πόσο τον ενδιαφέρει μόνο η δική του ικανοποίηση.

Τα περιττά κιλά και η κυτταρίτιδα είναι τα πιο κλασικά «κοριτσίστικα» προβλήματα, που όλες ξέρουμε ότι απασχολούν το γυναικείο μυαλό ακόμη και την ώρα του σεξ!

Tags γυναίκα, σεξ, αντρας, σκεψεις, ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9694 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3381 s // Total time: 2.3075 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X