Folli Follie: Η νέα συλλογή Santorini Flower [εικόνες]


Folli Follie: Η νέα συλλογή Santorini Flower [εικόνες]

Περιλαμβάνει υπέροχες δημιουργίες που θα αναδείξουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!  

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τις γιορτινές σου εμφανίσεις αλλά και τα δώρα που θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στα καταστήματα Folli Follie θα βρεις τις πιο stylish δημιουργίες από μια συλλογή που περιλαμβάνει τα πάντα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα συλλογή της μάρκας έχει το μοτίφ Santorini Flower. Η συλλογή παρουσιάζει για τον φετινό χειμώνα ολοκληρωμένες σειρές κοσμημάτων, αξεσουάρ και ρολογιών. Τα πέταλα του εμβληματικού μοτίφ Heart4Heart ακουμπούν αρμονικά το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας ένα πανέμορφο λουλούδι το Santorini Flower.

Συλλογή κοσμημάτων
Το μοτίφ της συλλογής Santorini Flower αναδεικνύεται με τον πιο κομψό τρόπο μέσα από την ομώνυμη σειρά κοσμημάτων, η οποία διαθέτει μοναδικά κολιέ και σκουλαρίκια stainless steel σε ασημένια ή σε ροζ επιχρύσωση. Τα κολιέ Santorini Flower συνοδεύονται από αλυσίδα, ενώ το μοτίφ παρουσιάζεται είτε διακοσμημένο με crystal stones, είτε χωρίς, καθιστώντας την εμφάνισή σου άκρως εντυπωσιακή από το πρωί στο γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα και τη βραδινή έξοδο.

Συλλογή Αξεσουάρ
Η ανατολή στο νησί της Σαντορίνης, ακόμη πιο ειδυλλιακή από το περίφημο ηλιοβασίλεμα, η υπόσχεση για ένα νέο ξεκίνημα, τα ζωντανά χρώματα, τα μοναδικά τοπία και η αίσθηση της ελπίδας: όλα εκφράζονται μέσα από τη δημιουργία του νέου μοτίφ της Folli Follie. Η εμβληματική καρδιά Heart4Heart εξελίσσεται και σχηματίζει ένα εντυπωσιακό λουλούδι: το Santorini Flower σε τρεις μοναδικές συλλογές αξεσουάρ.
 

GlimpseΤο νέο statement μοτίφ της Folli Follie αποκτά αφαιρετική μορφή, με cutout λεπτομέρειες, και διακοσμεί μια ιδιαίτερα κομψή τσάντα tote, καθώς και μοναδικά πορτοφόλια σε διάφορες  χρωματικές αποχρώσεις.
 

Perforated Η νέα συλλογή Santorini Flower παρουσιάζει μοναδικές shopping bags, όπου το μοτίφ του λουλουδιού αναδεικνύεται μέσω μιας νέας τεχνικής περφορέ, και αποκτά ένα άκρως εντυπωσιακό look & feel.
 

Envelope Πολυτελής σχεδιασμός και έμφαση στη λεπτομέρεια είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που περιγράφουν τη συλλογή των clutch Santorini Flower. Το εγχάρακτο εμβληματικό μοτίφ του λουλουδιού αναδεικνύεται με ένα μοναδικό τρόπο, διακοσμώντας μια ιδιαίτερα κομψή τσάντα από μαλακό δέρμα.

Συλλογή ρολογιών Swiss Made
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή συλλογή που αποτελείται από Swiss Μade ρολόγια με ροζ επιχρύσωση και με κυρίαρχο μοτίβο το Santorini Flower.
Η συλλογή Santorini Flower της Folli Follie, διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα διαφορετικών προτάσεων, ειδικά σχεδιασμένων για τις γυναίκες που ακολουθούν τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και αποζητούν την πολυτέλεια και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Το χαρακτηριστικό mother-of-pearl μοτίβο του Santorini Flower κυριαρχεί στο εσωτερικό του κάθε καντράν και συνδυάζεται μοναδικά με κεραμικό μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι. Κάθε πρόταση του Santorini Flower υπόσχεται να αποκαλύψει και να αναδείξει τα στοιχεία της προσωπικότητας σου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FOLLI FOLLIE: KINGS AVENUE MALL, ΠΑΦΟΣ 26600611, MY MALL ΛΕΜΕΣΟΣ 25878930, ΣΤΑΣΙΚΡΑΤΟΥΣ 16 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22677344, DEBENHAMS OLYMPIA ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ MALL OF CYPRUS ΛΕΥΚΩΣΙΑ 77776255

 

Tags folli follie, νεα συλλογη, Santorini Flower


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2060 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3677 s // Total time: 2.5738 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X