Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή!


Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή!

Κάτι που δε φαντάζεσαι 

Ωστόσο μια καινούρια  έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Alberta στον Καναδά ανακάλυψε ότι υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν το είχαμε σκεφτεί. Το μοίρασμα των οικιακών δουλειών βοηθάει σημαντικά τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. 

"Ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές στο σπίτι φαίνεται να κάνουν συχνότερα και απολαυστικότερο σεξ" σημειώνουν οι ερευνητές του πειράματος που έγινε σε 1338 ζευγάρια και διήρκησε 5 χρόνια. Τα αποτελέσματα, που μπορείς να τα διαβάσεις στο paper 'Skip the Dishes? Not so Fast! Sex and Housework Revisited', αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν υπάρχει σχέση με τον όγκο της εργασίας που αναλαμβάνει ο άντρας ή με την ήδη υπάρχουσα σεξουαλική δραστηριότητα του ζευγαριού.

Βέβαια τα αποτελέσματα ποικίλουν και είναι λογικό να διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι καθώς, όπως υπογραμμίζει ο υπεύθυνος του πειράματος Dr. Johnson, "Σε κάθε σχέση υπάρχει διαφορετικός όγκος "λάντζας" στο σπίτι, ο οποίος σαφώς και μεταφράζεται διαφορετικά σε κάθε ζευγάρι, ανάλογα με τη σχέση που έχουν. Μην ξεχνάμε επίσης ότι το αποτέλεσμα επηρεάζεται από τις προσδοκίες που έχει ο καθένας για τον άλλον αλλά και τα υπόλοιπα ζευγάρια που γνωρίζουν και πιθανόν να συγκρίνουν με αυτά τη σχέση τους".
 

Tags ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ, σεξ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ, μυστικο, διαθεση, ΛΙΜΠΙΝΤΟ, ΚΟΛΠΑ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5862 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3677 s // Total time: 2.9538 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X