Coffee & More: Ένα χαλαρό διάλειμμα από τα ψώνια


Coffee & More: Ένα χαλαρό διάλειμμα από τα ψώνια

Η στάση για καφέ γεμάτη απόλαυση

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο The Mall of Cyprus ή στο The Mall of Engomi στη Λευκωσία για να απολαύσετε τα ψώνια σας, κάντε μια στάση στο Coffee & More. Ακολουθώντας τη μυρωδιά του καφέ, θα βρείτε ένα ιδανικό χώρο για να χαλαρώσετε έτσι ώστε να ανακτήσετε δυνάμεις για να συνεχίσετε ευχάριστα τη βόλτα σας. Ειδικά διαμορφωμένα για να κάνουν την αγοραστική εμπειρία ακόμα πιο εύκολη, τα δύο Coffee & More επικεντρώνονται στην αυθεντικότητα των γεύσεων και στη φρεσκάδα των υλικών προσφέροντας μια γκάμα επιλογών για όλες τις διατροφικές συνήθειες.

Στο The Mall of Cyprus, μακριά από τη βαβούρα μπορείτε να βρείτε το Coffee & More στο δεύτερο όροφο. Το μενού περιλαμβάνει από γαλλικό καφέ, στιγμιαίο σε ζεστό ή φραπέ, εσπρέσο, ζεστή σοκολάτα, καπουτσίνο με ή χωρίς σαντιγί μέχρι και παραδοσιακό κυπριακό. Επιπλέον, δροσιστικά αναψυκτικά, φρεσκοστυμμένοι ή και συσκευασμένοι χυμοί, λεμονάδα με φρέσκο δυόσμο, παγωμένο ή ζεστό τσάι, smoothies και γευστικότατα milkshakes. Για φαγητό προσφέρονται σάντουιτς και νοστιμότατα bagels, ενώ για αυτούς που επιθυμούν ένα πιο ελαφρύ γεύμα οι σαλάτες είναι η ιδανική επιλογή φτιαγμένες από φρέσκα λαχανικά συνδυασμένα με αγνά ποιοτικά υλικά για δροσιστικές γευστικές απολαύσεις. Επιπρόσθετα, προσφέρεται πληθώρα εξαιρετικών επιλογών που θα ικανοποιήσουν την επιθυμία για κάτι γλυκό.

Στο ίδιο ύφος και φιλοσοφία, το Coffee & More στο The Mall of Engomi φιλοξενείται στο ισόγειο. Το μενού είναι ιδιαίτερα πλούσιο αφού συνδυάζει την ποικιλία καφέδων του Coffee & More, με παραδοσιακά αλμυρά που φέρουν την υπογραφή ποιότητας του Artopolis, καθώς και αυθεντικά χειροποίητα ιταλικά παγωτά από το Arte Italiana.

Ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας, τα Coffee & More με τις αυθεντικές τους γεύσεις και την χαλαρή ατμόσφαιρα που προσφέρουν, θα γίνουν τα αγαπημένα σας σημεία όταν επισκέπτεστε το The Mall of Cyprus και το The Mall of Engomi.

Tags coffee & more, the mall, καφες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5039 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3848 s // Total time: 2.8888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X