BLUE SAGE/ LIME/ FIR WOOD ΑΠΟ ΤΟ KORRES


BLUE SAGE/ LIME/ FIR WOOD ΑΠΟ ΤΟ KORRES

Φρέσκο ανδρικό άρωμα με δροσερές νότες της μέντας και του γκρέιπφρουτ 

Το νέο BLUE SAGE/ LIME/ FIR WOOD έχει aquatic χαρακτήρα -φρέσκο ανδρικό άρωμα με τις δροσερές νότες της μέντας και του γκρέιπφρουτ να έχουν τον πρώτο λόγο. Σταδιακά τη θέση τους παίρνουν το γεράνι, το φασκόμηλο, το μοσχοκάρυδο και το αναζωογονητικό έλατο, προσδίδοντας στοιβαρότητα στο άρωμα που αποκτά πιο ήπιο προφίλ, καθώς το κεχριμπάρι και το vetiver κλέβουν τελικά την παράσταση εναλλαγής ευωδιών.

Τα αρωματικά αφρόλουτρο και body milk συνοδεύουν το γυναικείο BELLFLOWER/ TANGERINE/ PINK PEPPER ενώ η aquatic αύρα του ανδρικού αρώματος BLUE SAGE/ LIME/ FIR WOOD πολλαπλασιάζεται, με τα νέα αφρόλουτρο και Aftershave Balm.

BLUE SAGE

Απομακρύνει το "κακό", εξουδετερώνει την αρνητική ενέργεια, "καθαρίζει" ιερούς χώρους, αυξάνει την ερωτική επιθυμία…Το φασκόμηλο, αλλιώς γνωστό ως Savior σύμφωνα με το λατινικό λεξιλόγιο και "βασιλιάς των βοτάνων" κατά τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, μεταδίδει τη γνώση και σοφία του. Ένα ισχυρό φυτό με θεραπευτικές ιδιότητες και γλυκιά ευωδιά.

LIME

To Lime Tree ή Μοσχολεμονιά συμβολίζει την αγάπη των Θεών. Σύμφωνα με το μύθο, τα φύλλα του δένδρου, που απαντάται στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά, προσέφεραν αθανασία.

FIR WOOD

Δένδρο με θρησκευτικές προεκτάσεις σύμφωνα με τους ιερείς των Κελτών της αρχαιότητας, που πίστευαν ότι το Έλατο συμβόλιζε την ελπίδα. Σχηματισμένο με μοναδική λεπτομέρεια, εκπέμπει ένα διακριτικό, φρέσκο, πράσινο άρωμα που συνδυάζει ξυλώδεις και γλυκές νότες.

Η ΣΕΙΡΑ
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

Αρωματικό και ενυδατικό αφρόλουτρο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Φόρμουλα φυσικής κατεύθυνσης, βασισμένη στις πρωτεΐνες Σιταριού, οι οποίες σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

AFTERSHAVE BALM

Μη-λιπαρό γαλάκτωμα για τη φροντίδα μετά το ξύρισμα. Το εκχύλισμα από Ginseng διευκολύνει την πρόσληψη νερού και θρεπτικών συστατικών από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας την υγιή εμφάνιση του δέρματος. Οι αντισηπτικές ιδιότητες της Καλέντουλας και η στυπτική δράση της Αμαμελίδας προστατεύουν αποτελεσματικά από τους ερεθισμούς. Η Αλόη και η προβιταμίνη Β5 καταπραΰνουν τη φλόγωση και τις κοκκινίλες, ενώ ενυδατώνουν το δέρμα.

 

Tags beauty, Ομορφια, αρωμα, perfume, BLUE SAGE/ LIME/ FIR WOOD, κορρες, korres, KORRES BLUE SAGE/ LIME/ FIR WOOD


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3355 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3909 s // Total time: 2.7264 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X