Εθελοντές Πάφου: "Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα"


Εθελοντές Πάφου: "Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα"

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου, ανακοινώνει σήμερα  την έναρξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», που έχει ως στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να  νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου, αυτά τα Χριστούγεννα δεν πρέπει να  λησμονήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.  

Ας μην αναλωθούμε στην αγορά περιττών υλικών αγαθών και ας «Υιοθετήσουμε» μια οικογένεια, σκορπίζοντας τη χαρά της γέννησης του Χριστού, προσφέροντας ακόμη και από το υστέρημα μας σε όσους έχουν ανάγκη, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου καλεί τους ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας να συνεισφέρουν δίδοντας σε μια οικογένεια τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα, προσφέροντας δώρα στα παιδιά ή και προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας.

Κατά αυτόν τον τρόπο οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες θα δώσουν στα παιδιά τους τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς μαθαίνοντας τα να χαρίζουν από το περίσσευμα τους, και να θυμηθούν σαν ενήλικες τη χαρά της προσφοράς και ότι  «όταν δίνουμε γεμίζει πραγματικά η καρδιά μας».

Καλεί τέλος τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας  και ενημερωθούν  πώς μπορείτε να «Υιοθετήσετε» μια οικογένεια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Σώματος Εθελοντών: Πάφος 26953725

Tags παφος, οικογενεια, χριστουγεννα, κρίση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4381 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4860 s // Total time: 2.9241 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X