Πως να φορέσετε τα bomber jackets


Πως  να φορέσετε τα bomber jackets

Kαι να είστε stylish!

Τα bomber jackets, που θυμίζουν έντονα τα 90s, έχουν κάνει μια δυναμική επαναφορά καθώς έχουν ενταχθεί σε high fashion looks που χαρακτηρίζονται από τη sporty-chic αισθητική τους. Μοντέλα, celebrities και fashion icons έχουν δείξει τη προτίμησή τους στο συγκεκριμένο κομμάτι, φορώντας το όλη μέρα, από το γυμναστήριο μέχρι και τα front rows των Εβδομάδων Μόδας.

Αποκωδικοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο τα bomber jackets φορέθηκαν στα καλύτερα street style looks ανακαλύψαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα συνδυάσετε, ανανεώνοντας τις casual εμφανίσεις σας.


Τα φαρδιά, μεταξωτά παντελόνια της σεζόν που θυμίζουν φόρμες γυμναστικής είναι ιδανικά φορεμένα με sneakers ή και ψηλοτάκουνα. Φορέστε τα με ένα bomber jacket στους τόνους του μπλε, του χακί ή και σε μαύρο.

 

Για casual, ανεπιτήδευτες εμφανίσεις φορέστε ένα jean παντελόνι, ankle boots και ένα μεταξωτό τιραντάκι, δίνοντας μια sexy, θηλυκή νότα.

 

Ένας άκρως κομψός συνδυασμός είναι ένα κοντό φόρεμα ή φούστα με ψηλοτάκουνες γόβες. Βεβαιωθείτε ότι το jacket σας δεν είναι ιδιαίτερα στενό και προτιμήστε τις μονοχρωμίες.
 

Tags bomber jacket


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2308 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2890 s // Total time: 2.5197 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X