Korres, Nail Colour Inspired by Nature & Lip Liners


Korres, Nail Colour Inspired by Nature & Lip Liners

Tο πλούσιο χρώμα, η λάμψη και η διάρκεια χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή

Οι αλλαγές της φύσης στο πέρασμα των εποχών, οι αποχρώσεις των φύλλων, οι τόνοι της γης, τα χρώματα των τοπίων - η έμπνευση για τα επτά νέα βερνίκια νυχιών. Η νέα Limited Edition συλλογή της σειράς Korres Nail Colour "φωτογραφίζει" τη φύση στην πιο εσωτερική της μορφή, στην πιο μυστηριακή της γαλήνη. Οι σκοτεινές, winter gloom αποχρώσεις συμπορεύονται με την πιο φωτεινή πλευρά του φθινοπώρου. Τα νοσταλγικά Pure Almond και Berry Rose χρωματίζουν το μονοπάτι προς τη νέα εποχή. Ωστόσο, το ζεστό Chocolate Brown, το αινιγματικό Blackened Green και το διαφορετικό Warm Khaki θα γίνουν τα winter go-to colours, με το απόλυτο Black να διατηρεί τα σκήπτρα της dark-glam διάθεσης.

Το πλούσιο χρώμα, η λάμψη και η διάρκεια χαρακτηρίζουν τα Korres Nail Colour. Η 7-free φόρμουλα, βασισμένη σε εκχύλισμα Μύρου, Ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5, αποτελεί την πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. Η σειρά Korres Nail Colour διαχωρίζεται στη μόνιμη συλλογή 28 αποχρώσεων και στη νέα Α/W 15/16 συλλογή, ενώ η απόδοση του χρώματος φθάνει στο maximum, χάρη στη φροντίδα και extra λάμψη που προσφέρουν τα Base Coat και Top Coat αντίστοιχα.

Παράλληλα, τα νέα μολύβια χειλιών με Έλαιο από Βαμβάκι δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια, σχεδιάζοντας τέλεια το περίγραμμά τους - Tα χείλη υπογραμμίζονται και τονίζονται με λαμπερό κόκκινο ή απλά στέκονται στο παρασκήνιο σε elegant, πιο φυσικούς τόνους.

Tags KORRES NAIL COLOUR INSPIRED BY NATURE, KORRES LIPINERS, korres, κορρες, μανό, βερνίκια, μολύβια χειλιών, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8322 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2414 s // Total time: 3.0737 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X