Αποκάλυψη Peter Andre για τον Κύπριο πατέρα του που θα σοκάρει!


Αποκάλυψη Peter Andre για τον Κύπριο πατέρα του που θα σοκάρει!

\"Τον… πούλησαν όταν ήταν 11 χρονών\"

Ο Peter Andre κέρδισε πολλά χρήματα ως ποπ σταρ και τηλεπαρουσιαστής, όμως η ζωή του 82χρονου πατέρα του ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Όπως απεκάλυψε ο 42χρονος συμπατριώτης μας σε συνέντευξη του στο Radio Times, κομμάτια της οποίας αναδημοσιεύονται στην Daily Mail, ο πατέρας του όταν ήταν 11 χρονών βίωσε μια άσχημη εμπειρία.

Οι γονείς του που είχαν 13 παιδιά, αναγκάστηκαν να τον πουλήσουν σαν σκλάβο γύρω στα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, προκειμένου να συντηρηθεί η οικογένεια: "Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγινε με τον πατέρα μου επειδή στα 11 του στην Κύπρο, πωλήθηκε ως σκλάβος.  Υπήρχαν 13 παιδιά. Και δεν είχαν φαγητό και χρήματα. Έτσι μερικά από τα παιδιά έπρεπε να πωληθούν για να κερδίσει χρήματα η οικογένεια. Μετά από χρόνια ο πατέρας μου επέστρεψε στο σπίτι. Δεν το γνώριζα αυτό μέχρι πρόσφατα. Και του είπε: ‘Πατέρα σοβαρομιλάς;’. Και απάντησε: ‘Ναι, γιέ μου, αλλά αυτή ήταν η ζωή τότε’".

Ο πατέρας του, Ανδρέας, ζει πλέον μόνιμα στην Αυστραλία και έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον Peter Andre. Παρ΄ όλα αυτά έχει δικό του κουρείο στο Λονδίνο, το οποίο ακόμη λειτουργεί.

Ο Peter Andre, σχολιάζει: "Η αποφασιστικότητα του πατέρα μου και αυτά που πέτυχε με εκπλήσσουν. Ήρθε στο Λονδίνο χωρίς να μπορεί να πει ούτε αγγλική λέξη. Έγινε κουρέας και ακόμη είναι ιδιοκτήτης κουρείου στο Πάντενγκτον".

Ο Andre είχε μετακομίσει με τους γονείς του, που είναι μάρτυρες του Ιαχωβά, στην Αυστραλία σε παιδική ηλικία: "Ήμουν μόλις έξι χρονών και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Πίστευα ότι πηγαίναμε διακοπές. Αλλά για την ακρίβεια μετακομίζαμε για το υπόλοιπο της ζωής μας".

Tags peter andre, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6180 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3446 s // Total time: 2.9626 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X