Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Αρκετό κέρατο έχω “φάει” στη ζωή μου”


Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: “Αρκετό κέρατο έχω “φάει” στη ζωή μου”

Πρόκειται για την…

Ότι έχει φάει πολλά κέρατα στη ζωή της και πως η ομορφιά μιας γυναίκας δεν την γλυτώνει από την απιστία, δήλωσε η Μάρω Κοντού κατά την διάρκεια συνέντευξη της στην Σάσα Σταμάτη.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, αποκάλυψε πως “αρκετά κέρατα έχω φάει στη ζωή μου, δεν χρειάζεται να βάλω και χριστουγεννιάτικο”, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες δήλωσε:
“Πάρτε το απόφαση είναι γεγονός. Θα φάτε όλες κέρατο. Το κέρατο δεν είναι ένα. Άμα είναι μια κι έξω κοριτσάκι μου, δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Γιατί για τους άντρες δεν σημαίνει τίποτα. Αν δεις ότι αυτό το κερατάκι επαναλαμβάνεται με τον ίδιο άνθρωπο, θέλει περίσκεψη”.

“Οι άντρες, ιδιαίτερα όταν έχουν ωραία γυναίκα, θέλουν να αποδείξουν ότι αρέσουν σε όλες! Ξέρεις τι μου είπε ο άνδρας μου πριν πεθάνει; “Πριν σε παντρευτώ με είχαν όλες χεσμένο. Όταν σε παντρεύτηκα με ήθελαν όλες”. Δεν ξέρω με πόσες πήγε, αλλά κάτι θα έκανε. Και καλά έκανε”.

Τέλος, σχολίασε και τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς ορισμένοι άνδρες celebrities, μαρτυρώντας με πόσες έχουν “πάει”:

“Μου φαίνεται όταν το λένε αυτό σαν να λένε “έχω κάνει πιπί μου σε 50 μάντρες”. Γελοίο μου φαίνεται. Ένας αληθινός και ενδιαφέρων άνδρας, δεν μιλά ποτέ για τις κατακτήσεις του”.

Tags μάρω κοντού, ΚΕΡΑΤΟ, απιστία, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2489 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4111 s // Total time: 2.6601 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X