Tommy 30th anniversary


Tommy 30th anniversary

Μία limited edition συλλογή για τα πρώτα 30 χρόνια του Αμερικανικού brand.  

Τα σχέδια της Tommy Hilfiger 30th anniversary capsule collection γυναικείας συλλογής αποπνέουν μία αίσθηση του all-American cool στΙλ με ένα χαλαρό twist. Κοντομάνικα και μακρυμάνικα t-shirts με μοτίβα σε κόκκινο, λευκό και τη ναυτική παλέτα με sporty-chic ρίγες, τυπωμένα αστέρια και γραφικά της 30ης επετείου. Tο κλασικό μάλλινο bomber jacket περιλαμβάνει δερμάτινα μανίκια, υφασμάτινες απλίκες και ριγέ διακοσμητικά στα βραχιόλια, στην μέση και τον γιακά. Ένα αθλητικό γκρι φούτερ έχει μπαλώματα σε σχήμα αστεριού και ρίγες από την κληρονομιά του brand στα μανίκια.

Εμπνευσμένη από το κολεγιακό στιλ, οι φούτερ μπλούζες και τα t-shirts θυμίζουν τις σχολικές αίθουσες της Αμερικής. Κομμάτια passepartout που μπορούν να φορεθούν το πρωί με jeans δημιουργώντας casual σύνολα, η το βράδυ συνδυασμένα με δέρμα και statement, εντυπωσιακά αξεσουάρ για πιο formal και σαφώς μη αναμενόμενα looks.

Αντίστοιχης αισθητικής είναι και τα ανδρικά κομμάτια της συλλογής, που περιλαμβάνει ένα jersey-inspired t-shirt με ανάγλυφα crisp τα γράμματα της 30ης επετείου, και ένα πουκάμισο baseball με αθλητικές ρίγες στο μανίκι και σε στιλ κολλεγιακού λογοτύπου το “30”. Η αντρική συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένα γκρι φούτερ με το γράμμα «Η» και τα διακριτικά της Νέας Υόρκης και με ριγέ μπλε, κόκκινο, λευκό λάστιχο μέσης για αντίθεση, επίσης περιλαμβάνει και ένα χαρακτηριστικό κολεγιακό μπουφάν κατασκευασμένο από μείγμα μαλλιού με ριγέ ενωμένα διακοσμητικά και κολεγιακά μπαλώματα.

Μπορείτε να κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα γένους αρσενικού ή -γιατί όχι;- να τα φορέσετε ακόμα και εσείς. Ποια γυναίκα άλλωστε δε δείχνει πολύ σέξι φορώντας ανδρόγυνα looks;

Επιλεγμένα κομμάτια από την αντρική και γυναικεία Tommy Hilfiger 30th anniversary capsule collection έχουν παραχθεί και σε παιδικά μεγέθη συμπεριλαμβανομένων του χαρακτηριστικού κολεγιακού jacket και t-shirts για αγόρια και κορίτσια.

Τα bomber jackets είναι τα μπουφάν που λατρεύουν όλα τα παιδιά και οι έφηβοι γιατί είναι βολικά και stylish οπότε μιας και η εορταστική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών, μάλλον θα πρέπει να ρίξετε μια διεξοδική ματιά στην εν λόγω συλλογή πριν καταλήξετε στα δώρα για τους μικρούς σας φίλους.

Tags Tommy Hilfiger


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2457 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4954 s // Total time: 2.7411 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X