Οι 5 πιο εκνευριστικές συνηθειες σε μία σχέση


Οι 5 πιο εκνευριστικές συνηθειες σε μία σχέση

Καθημερινές συνήθειες που φέρνουν τη ρήξη μεταξύ ενός ζευγαριού

Το μπάνιο
Το μπάνιο είναι ένα μέρος του σπιτιού που αν βάλεις μέσα έναν άντρα και μια γυναίκα, θα προσέξουν πολύ διαφορετικά πράγματα. Ας πούμε ο άντρας ξέρει τι θέλει να κάνει. Θέλει να κατουρήσει. Οπότε θα κατουρήσει ο κόσμος να χαλάσει κι αφού τελειώσει, θεωρεί πως η δουλειά του στο μπάνιο έχει τελειώσει.

Ο τρόπος που μιλάει στη μάνα του
Ειλικρινά θα αρχίσω να πιστεύω πως έχει να κάνει με κάποιον κώδικα γενετικά καταγεγραμμένο. Έστω ότι εσείς είστε στη φάση καυγά, φεύγουν βάζα, κεφάλια, η φωνή αγγίζει ουρανό και τέτοια. Σκάει κλήση της κυρά-Σούλας. Τι κάνει; Σου βάζει πώμα και απαντάει, μιλώντας με την πιο γλυκιά φωνούλα του πλανήτη, ειδικά αν πρόκειται για τάπερ εξπρές ή έξτρα λεφτά. Είναι η δύναμη της μάνας, είναι αυτό που ποτέ καμιά γυναίκα δε θα καταφέρει να νικήσει και πάντα θα υπάρχει σαν σύννεφο πάνω απ’ τα κεφάλια σας.

Ο τρόπος που μιλάει στην κολλητή της
Έχει πάντα δίκιο, είναι η πιο γαμάτη φίλη του κόσμου, αν την προσβάλλεις τρέξε να κρυφτείς σε κάνα λαγούμι, αν χρειαστεί βοήθεια δεν υπάρχει περίπτωση να πάει για άλλη μέρα, ακόμα κι αν έχετε κανονίσει μαραθώνιο σeξ και μπύρας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να την κάνεις φίλη σου, θα γλυτώσεις από πολύ κόπο και ιδρώτα κάθε φορά που θα κάνουν κόμμα εναντίον σου, γιατί πλέον θα κάνει το κόμμα μαζί σου. Αν σε συμπαθήσει η κολλητή, μη φοβάσαι τίποτα και κανέναν.

Τα πεταμένα πράγματα
Μπορεί στο σπίτι σου να έχεις συνηθίσει να βγάζεις το παντελόνι με το που κλείσεις την πόρτα σου και να το αφήνεις εκεί μέχρι να ξαναπεράσεις και να βολεύει να το πάρεις. Αλλά όταν δεν είσαι μόνος σου, δε γίνεται να έχεις έναν καναπέ γεμάτο καθαρά και βρώμικα ρούχα, ειδικά όταν αυτός ο καναπές είναι ο μοναδικός που διατίθεται για χρήση. Το χειρότερο στα πεταμένα ρούχα είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να πεις τίποτα γιατί κι εσύ τα ίδια σκατά κάνεις, οπότε βράζεις σαν άλλος κάβουρας κι εσύ στο ζουμί σου.

Τα καθαρά προσωπικά σου αντικείμενα
Εδώ ισχύει ο νόμος του μην αγγίζετε. Είναι ορισμένα πράγματα στο σπίτι του κάθε ανθρώπου που είναι αρκετά προσωπικά χωρίς να σημαίνει ότι είναι πολύτιμα. Η κούπα που πίνεις τον καφέ σου απ’ το γυμνάσιο, ο υπολογιστής σου κι εκείνο το γαμήδι το λογκ άουτ από το fb που πάντα κάνει και πάντα σου τη σπάει χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Από το κόκκινο τασάκι που είναι για το σαλόνι και το κίτρινο που είναι για το δωμάτιο, αλλά τα βάζει ανάποδα γιατί τον βολεύει, μέχρι το μπουκάλι που δε γεμίζει και βάζει μισοάδειο στο ψυγείο, η ζωή σας είναι γεμάτη από παραξενιές που ποτέ δεν κληθήκατε να κουλάρετε γιατί ποτέ κανείς δε σας χάλασε τη σειρά.

Tags συνήθειες, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ζευγαρι, συμπεριφόρα, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΡΗΞΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2487 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4584 s // Total time: 2.7072 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X