Ποια η σχέση ηθοποιού σε κυπριακή σειρά με την Υβόννη Μπόσνιακ


Ποια η σχέση ηθοποιού σε κυπριακή σειρά με την Υβόννη Μπόσνιακ

Τι είπε η ίδια σε συνεντευξή της...

Η Κλέλια Ανδριολάτου μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το "Μπρούσκο" ωστόσο είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο.

Η Κλέλια μίλησε στο Εγώ και αποκάλυψε ποιος την "ανακάλυψε" και την παρότρυνε ν’ασχοληθεί με την μόδα. "Η Υβόννη Μπόσνιακ, που είναι οικογενειακή μας φίλη, με έφερε σε επαφή με την 'Ελενα Χριστοπούλου και ήταν αυτή που με παρότρυνε να ασχοληθώ με το χώρο της μόδας.

Από την πρώτη στιγμή, η 'Ελενα με αγκάλιασε σαν να ήμουν παιδί της και έτσι ξεκίνησα να κάνω τις πρώτες μου δουλειές" εξήγησε και συνέχισε: "Ξεκίνησα με ένα διαφημιστικό και στη συνέχεια συνεργάστηκα με περιοδικά. Πηγαινοερχόμουν. Και αυτό ήταν δύσκολο. Γιατί ήμουν ακόμη μαθήτρια, πήγαινα στο σχολείο και την επόμενη μέρα έπρεπε να φύγω για μια δουλειά και πάλι πίσω. Υπήρχαν φορές που με έπαιρνε ο ύπνος με το βιβλίο στο αεροδρόμιο. Δεν τα παράτησα όμως, γιατί ήθελα να αποδείξω ότι μπορούσα να τα καταφέρω και να γίνω ακόμα καλύτερη στα μαθήματα μου και ότι η δουλειά ως μοντέλο δεν θα επηρέαζε την απόδοσή μου στο σχολείο".

Tags υβοννη μποσνιακ, κλελια ανδριολάτου, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0150 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3986 s // Total time: 2.4136 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X