H Miranda Kerr σχεδιάζει για τη Swarovski [εικόνες]


H Miranda Kerr σχεδιάζει για τη Swarovski [εικόνες]

Δες τις υπέροχες δημιουργίες!  

Μια λαμπερή συλλογή, στην οποία θα βρεις τα πιο όμορφα δώρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, υπογράφουν η Swarovski και η μούσα της επωνυμίας Miranda Kerr.
Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί τις τελευταίες τρεις σεζόν με αποκορύφωμα την καινούρια τους δουλειά η οποία μαγνητίζει τα βλέμματα.
«Είναι υπέροχο να βλέπω την προσπάθειά μας να αποδίδει καρπούς, ήταν μια υπέροχη διαδικασία» σχολιάζει η Miranda Kerr. Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin αναφέρεται στη Miranda ως «Μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στη δημιουργική διαδικασία και κάναμε εποικοδομητικές συζητήσεις. Ξεκινήσαμε στο Σίδνεϋ και συνεχίσαμε τις συναντήσεις μας ανά την υφήλιο, από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες».


Σύμφωνα με το Elle η συλλογή χωρίζεται σε δύο σειρές: «Diapason» και «Duo».


Η  σειρά «Diapason» συνδυάζει φόρμες εμπνευσμένες από τη φύση με μια σύγχρονη πινελιά λάμψης. Η σειρά «Diapason» παίζει με ρευστά εφέ που παραπέμπουν σε καταρράκτη με τη βοήθεια κρεμαστών κρυστάλλινων στοιχείων, κολιέ σε σχήμα V και Y, σχήματα παγοκρυστάλλων και παλέτες χρωμάτων από το ανοιχτό γκρι μέχρι το βαθύ μπλε. Η σειρά «Diapason» είναι εμποτισμένη με τη ρομαντική αύρα του πάγου, που συμπληρώνει ιδανικά κάθε σύνολο, χάρη στη μεγάλη ποικιλία κολιέ σε όλα τα μεγέθη: από διακριτικά κομμάτια μέχρι περίτεχνα σχέδια που αγκαλιάζουν τον λαιμό.


Η σειρά «Duo» χαρίζει μια φρέσκια και μοντέρνα νότα σε κοσμήματα όλο νόημα. «Κάθε σύμβολο στη συλλογή έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά» τονίζει η Miranda Kerr. Τα σύμβολα φέρουν διακριτικά κρύσταλλα pavé και ανάγλυφη επιμετάλλωση σε ροζ χρυσό, ενώ κρύσταλλα σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων κοσμούν την αλυσίδα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες πινελιές λάμψης. «Λατρεύω να συνδυάζω τις επιμεταλλώσεις σε ροζ και σε λευκό χρυσό, είναι βασικό στοιχείο της συλλογής και της δίνει μια μοντέρνα αίσθηση» εξηγεί η Miranda Kerr. Χάρη στο διακριτικό σχέδιο, η σειρά «Duo» είναι ιδανική για συνδυασμούς με άλλα κοσμήματα («layering»), για μια κομψή και προσωπική πινελιά στις καθημερινές σας εμφανίσεις. «Η συλλογή αφήνει κάθε γυναίκα ελεύθερη να εκφραστεί. Αυτή είναι μια ευρύτερη προσέγγιση απέναντι στη ζωή που μοιραζόμαστε η Miranda κι εγώ. Είμαι ενθουσιασμένη που αυτή η γοητευτική ιστορία θα γίνει γνωστή κατά τη διάρκεια της λαμπρότερης περιόδου του έτους» τονίζει η Nathalie Colin.

 

Tags Miranda Kerr, Swarovski


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3173 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5195 s // Total time: 3.8368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X