H Arcancil Paris παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα!


H Arcancil Paris παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα!

Για glamorous looks κι όχι μόνο

Η Arcancil παρουσιάζει τη νέα της συλλογή η οποία αποτελείται από σκιές, μασκάρα, μολύβι ματιών, shimmering powder και κραγιόν.

Ας γνωρίσουμε τα προϊόντα ένα - ένα...

Color Artist - Pearl

Eyeshadow – Intense colors
Οι σκιές Color Artist Mono προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα απο σκιές οι οποίες επιτρέπουν να παίξεις με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και καλύπτουν τις προσδοκίες όλων. Με μια παλέτα εμπλουτισμένη και έντονη σε χρώματα, η συλλογή των 24 σκιών σου δίνει άμεση φωτεινότητα με ματ, περλέ ή γκλίττερι αποτέλεσματα έτσι ώστε να αναμείξεις και να ταιριάξεις ανάλογα με την διάθεσή σου.
Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Cil Cabaret

False-lash effect Mascara Theatrical Volume
Αυτή η μάσκαρα χάρη στο διπλής όψης βουρτσάκι της σου δίνει ενα ψεύτικο εφέ βλεφαρίδας. Το βουρτσάκι είναι κατασκευασμένο με δόντια τα οποία εχουν βέλτιστο μήκος που δίνει την δυνατότητα στις βλεφαρίδες να κρατήσουν αρκετό προϊόν δημιουργώντας άμεσα όγκο. Μια αληθινή Cabaret εμφάνιση με ογκώδεις βλεφαρίδες. Παίξε με ένα φάσμα 8 χρωμάτων, και συνδύασέ τα με Khol Kajal, Liner Cabaret ή Flash liner.

Starliner

Waterproof Eyeliner Pencil
Το μολύβι αυτό συνδυάζει την εξαιρετική ένταση του χρώματος με την ανθεκτικότητα στο νερό. Είναι ιδανικό για σμόκευ εμφάνιση χάρη στην κρεμώδης μορφή του ή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνεις μια ακριβή γραμμή. Τα φωτεινά και τα βαθιά χρώματα της σειράς είναι σε μορφή μολυβιού με μια κρεμώδης υφή για μια άψογη εμφάνιση. Η αδιάβροχη του σύνθεση βοηθά στο να διαρκεί περισσότερο.

Parisian Spray

Shimmering Powder Face, Cleavage and Ηair
Ένα σπρέυ το οποίο μπορείτε να ψεκάστε το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά σας, διακριτικά αρωματισμένο με βανίλια ή άνθη πορτοκαλιάς. Το ρετρό του μπουκάλι είναι το καλύτερο αξεσουάρ για μια κομψή ατμόσφαιρα.

Rouge Blush

Hydrating lipstick Healthy Glow
Αυτό το κραγιόν αφήνει ένα λεπτό στρώμα από λαμπερό χρώμα στα χείλη, με χρώματα που ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τύπους δέρματος και ενισχυεί φυσικά τα χείλη για μια υγιή λάμψη.

Tags Arcancil, Μακιγιαζ, beauty, Ομορφια, makeup


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6186 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 2.9718 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X