Εκδήλωση για τα νέα μέσα του συγκροτήματος ΔΙΑΣ


Εκδήλωση για τα νέα μέσα του συγκροτήματος ΔΙΑΣ

Εντυπωσιακές αλλαγές στα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου φέρνουν τα ψηφιακά μέσα του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο εστιατόριο Pagoda Mont Parnasse η μεγάλη εκδήλωση των νέων διαδικτυακών brands του Συγκροτήματος Δίας και της τηλεόρασης Σίγμα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διαφημιστές και διαφημιζόμενοι που έσπευσαν να ενημερωθούν για τις συναρπαστικές αλλαγές και αναβαθμίσεις απολαμβάνοντας το δείπνο τους σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν  η πρώτη αποκλειστική σελίδα για τη γυναίκα και τη μόδα ilovestyle.com, η application εφαρμογή σε newsstand της Madame Figaro Κύπρου και ανακοινώθηκε, πλέον και επίσημα η προσεχής σελίδα βασισμένη σε διεθνής προδιαγραφές του Time Out Cyprus .

Παρουσιάστηκαν επίσης τόσο οι μαζικές ανανεώσεις και προσθήκες διαδραστικού περιεχόμενου στο Sigmalive.com  όσο και η δυναμική αλλαγή από πλευράς αισθητικής και μοντέρνας εμφάνισης της σελίδας που θα είναι on air και στη διάθεση όλων των φανατικών επισκεπτών της την ερχόμενη Δευτέρα, όπως ακόμα και η ανασχεδιασμένη και άκρως λειτουργική σελίδα του Sigmatv. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν καθημερινά δελτία ειδήσεων  και τα νεοεισερχόμενα hangouts και bites του Sigmalive.com που θα προβάλλουν, σε μορφή video, απόψεις και συζητήσεις επώνυμων αρθρογράφων και προσωπικοτήτων για ποικίλα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Αίσθηση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα από επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία το Sigmalive.com φιλοξένησε στις 8 Νοεμβρίου πάνω από 90.000 μοναδικούς επισκέπτες, αριθμός ρεκόρ που καταγράφηκε για οποιαδήποτε κυπριακή ιστοσελίδα.

Σημεία συζήτησης αποτέλεσαν το πλούσιο σε περιεχόμενο video αρχείο εκπομπών και επιλογής live προγράμματος μέσα από την νέα σελίδα του Sigma, η γεωμετρική αύξηση των επισκέψεων στο ilovestyle.com και γενικότερα η  τάση και η μορφή των νέων διαδικτυακών προϊόντων του Συγκροτήματος Δία και της τηλεόρασης Σίγμα που σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν τις ανάγκες του ραγδαία εξελισσόμενου διαδικτυακού αναγνώστη, πληθαίνοντας παράλληλα τις επιλογές που μπορούν να έχουν οι διαφημιστές και διαφημιζόμενοι σε αυτά.

Tags ilovestyle.com, sigmalive.com, internet, τεχνολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9098 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3657 s // Total time: 3.2755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X