40 χρόνια δημιουργίας από την M.Constantinides


40 χρόνια δημιουργίας από την M.Constantinides

Διανύοντας ένα μαγικό ταξίδι μιας εβδομάδας στο χώρο του επίπλου, είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε τα 40 ολόκληρα χρόνια ιστορίας της εταιρείας Masterful Creations by M.Constantinides, το οποίο διεξάχθηκε με επιτυχία από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία της καινούργιας συλλογής 2016, είδαμε από κοντά τα θαυμαστά δημιουργήματα και νιώσαμε την εμπειρία στην κατασκευή ποιοτικού επίπλου που χαρακτηρίζει την εταιρεία Masterful Creations by M.Constantinides.

Αυτό όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι η πολύχρονη και σταθερή της παρουσία στην επίπλωση εσωτερικών χώρων, με αισθητή την διαρκή εξέλιξη στο σχεδιασμό ειδικότερα. Εκτός από τις πρωτοποριακές σχεδιαστικές προτάσεις της εταιρείας, δίνεται ταυτόχρονα η δυνατότητα κατασκευής επίπλων της δικής σας επιλογής, βάσει του χώρου και του γούστου σας.
Το showroom της εταιρείας είναι στη διάθεση σας, πρόθυμο πάντα να μοιράζεται μαζί σας το ταξίδι αυτό που όλο συνεχίζεται…

Περισσότερες πληροφορίες: Masterful Creations by M.Constantinides Λεωφ. Αγίου Παύλου 120  Άγιος Δομέτιος,  2362 Λευκωσία, Κύπρος Τηλ. 22 771612

Tags masterful creations, επιπλα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6797 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3522 s // Total time: 3.0319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X