Bellflower/Tangerine/Pink Pepper


Bellflower/Tangerine/Pink Pepper

Νέα από τον Κορρές...

Λουλουδάτο, φρουτώδες και ξυλώδες -το νέο γυναικείο Bellflower/Tangerine/Pink Pepper αντιπροσωπεύει έναν παράδοξο και ενδιαφέροντα συνδυασμό, καθώς η κλασικά θηλυκή αρωματική κατεύθυνση συναντά την πιο δυναμική πλευρά της. Οι πρώτες νότες έντονες -κάρδαμο και ροζ πιπέρι- έρχονται αντιμέτωπες με την γλυκιά οξύτητα του μανταρινιού και του περγαμόντο. Η καρδιά του αρώματος αναδεικνύει τη floral αρμονία της ίριδος και του bellflower, καθώς οι νότες από tσάι δίνουν την αναζωογονητική διάσταση του αρώματος. Στο τέλος κυριαρχεί ένας μοναδικός συνδυασμός white musk, cedarwood και vetiver –μία καθαρή, γλυκιά αίσθηση που μπλέκεται με την τονωτική αύρα του κέδρου και τη γήινη διάθεση του vetiver.

Τα αρωματικά αφρόλουτρο και Body Milk συνοδεύουν το γυναικείο Bellflower/Tangerine/Pink Pepper.

EAU DE TOILETTE [NATURAL SPRAY/VAPORISATEUR] 50ml

BELLFLOWER

Όπου ανθίζουν τα άνθη Bellflower [οι γνωστές Καμπανούλες], νεράιδες στέκονται κοντά. Το πιο σπάνιο είδος αυτού του εύθραυστου σαν πορσελάνη λουλουδιού, με τη μορφή καμπάνας, φύεται στο βουνό του Ολύμπου –τον τόπο των αρχαίων Ελλήνων Θεών. Σύμβολο ευγνωμοσύνης, αναδύει ένα γλυκό, λεπτεπίλετο floral άρωμα, που αγαπήθηκε το ίδιο από θνητούς και αθανάτους.

TANGERINE
Το μανταρίνι υπήρξε για εκατοντάδες χρόνια το παραδοσιακό δώρο για κάθε νέα χρονιά στην Ανατολή. Άμεσα συνδεδεμένο με την καλή τύχη και ευημερία, αυτό το έντονα πορτοκαλί και γλυκό φρούτο -γηγενές στα εδάφη της Ταγγέρης- κρύβει, παρόλα αυτά, μία πιο ζωηρή αρωματική πλευρά.

PINK PEPPER
Το ροζ πιπέρι φύεται στις Περουβιανές Άνδεις και οφείλει το όνομά του στο χρώμα και στο σχήμα του. Ένα γευστικό, με ήπια γλυκύτητα μούρο που συνδυάζει τις γλυκές νότες του τριαντάφυλλου με νότες διακριτικά πικάντικες.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ Η ΣΕΙΡΑ
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ
Αρωματικό και ενυδατικό αφρόλουτρο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Φόρμουλα φυσικής κατεύθυνσης, βασισμένη στις πρωτεΐνες σταριού, οι οποίες σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

BODY MILK
Γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το αμυγδαλέλαιο σε συνδυασμό με το εκχύλισμα ενεργής αλόης -εξαιρετικά ενυδατικοί παράγοντες- περιορίζουν την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα. Η προβιταμίνη Β5, το βούτυρο Karité και το βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας προσφέρουν σημαντική ενυδατική και μαλακτική δράση. 

Tags Bellflower/Tangerine/Pink Pepper, κορρες, korres, korres Bellflower/Tangerine/Pink Pepper, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7276 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4206 s // Total time: 3.1482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X