Βρεθήκαμε στο επίσημο δείπνο της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου


Βρεθήκαμε στο επίσημο δείπνο της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου

Όλα όσα έγιναν και ποιοι βρέθηκαν εκεί... 

Το να φας από τα χέρια των σεφ της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου, δεν είναι λίγο πράγμα. Πόσω μάλλον όταν τα πιάτα που έχεις μπροστά σου είναι τα ίδια που είτε δοκίμασαν είτε θα απολαύσουν στο μέλλον κριτές και κοινό στην επόμενη μαγειρική αναμέτρηση της ομάδας μας στο εξωτερικό!

Η Εθνική μας Ομάδα μας προσκάλεσε την περασμένη Παρασκευή για ακόμη μία φορά στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό για να απολαύσουμε πιάτα αστέρων, βραβευμένες γεύσεις, αλλά και για να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους.

Την Εθνική μας Ομάδα απαρτίζουν οι: Γιώργος Δαμιανού (Ανώτερος Διευθυντής), Παναγιώτης Χαραλάμπους, Νίκος Παπανικολάου, Σταύρος Χατζήκυριακος, Σταύρος Κακοφεγγίτης, Μάριος Κακόψητος, Σοφοκλής Ανδρέου, Νέαρχος Αριστείδου, Δημήτρης Γιάκος, Μάριος Ευσταθίου, Μάριος Κακόψητος, Νέαρχος Αριστείδου, Βαλεντίνος Μιχαήλ και Δημήτρης Σακαμπέτης.

Το μενού περιελάβανε πιάτα πραγματικά απολαυστικά και γεύσεις που αξίζουν βράβευσης. Ξεκίνημα έγινε με σιγοψημένο σολομό με αρωματικά σερβιρισμένο με χτένια με ζελέ πράσινου μήλου. Ένα εξαίσιο πιάτο τιμπάλ σολομού με χτένια σε αβοκάντο, σαλάτα κινόα, μαγιονέζα με σάφρανο. Το κυρίως πιάτο ήταν μια τριλογία μοσχαριού που περιελάβανε ψηρό φιλέτο, κανελόνι από μάγουλα και άγρια μανιτάρια, μπρόκολο, αγκινάρες και σπανάκι σε φύλο κρούστας, γλυκάδια πανέ και εσπούμα μαϊντανόριζας. Τέλος, το επιδόρπιο έκλεψε την παράσταση. Ένα ντελικάτο μους άσπρης σοκολάτας με ζελέ από ρόδι και παντεσπάνι δυόσμου, χλιαρό κέικ πικρής σοκολάτας, με παγωτό γλυκανίσου και σάλτσα μάνγκο. Τα πιάτα ήταν συνοδευμένα από εξαιρετικούς εγχώριου οίνους. Το πρώτο πιάτο συνοδεύτηκε από Viogner 2014, Αργυρίδης, το κυρίως με Shiraz 2013, Βλασίδη και επιδόρπιο με Κουμανδαρία Τσιάκκας 2008.

Χορηγοί δείπνου
Ξενοδοχείο Four Seasons
Amaxulus LTD
OENUS LTD
E.A MALIOTIS

Ο Αντρέας Γρηγορίου, ο Γιώργος Δαμιανού, ο Πάμπος Χαραλάμπους, ο Πανίκος Χατζητοφής και ο Γιαννάκης Αγαπίου

Δείτε στην πιο πάνω gallery ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Tags κοσμικα, κοσμικές socialite, κοσμικοι socialite, Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9448 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2386 s // Total time: 3.1834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X