Βάνα Μπάρμπα: Γιατί η κόρη της δεν έχει καλή σχέση με τον πατέρα της;


Βάνα Μπάρμπα: Γιατί η κόρη της δεν έχει καλή σχέση με τον πατέρα της;

Τι αποκάλυψε;

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!"  παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της κόρη της, Φαίδρας, με τον πατέρα της.
Σε κούρασε που όλα αυτά τα χρόνια ήσουν µάνα και πατέρας για το παιδί σου; Θα ήταν πιο εύκολο και για εµένα, αλλά και για την ίδια να έχει και τον πατέρα της κοντά. Θα το ήθελα πολύ.
∆εν έχουν καλές σχέσεις; Έχουν, αλλά ίσως θα έπρεπε να είναι πιο κοντά. Αυτό είναι δικό τους θέµα που θα πρέπει να λύσουν οι δυο τους. Πιστεύω ότι ο πατέρας της Φαίδρας θα έπρεπε να προσπαθήσει να την πλησιάσει πιο πολύ, ειδικά τώρα στην εφηβεία της, γιατί αλλιώς το παιδί θα κλείσει την πόρτα. Αλλά και για εµένα είναι τροµερά κουραστικό να είµαι 24 ώρες το 24ωρο µάνα και πατέρας.
Έχεις οικονοµική στήριξη από τον πατέρα της; Όχι. ∆εν του ζήτησα ποτέ διατροφή γιατί από τη στιγµή που δεν παντρευτήκαµε ποτέ και δεν δηµιουργήσαµε την κλασική οικογένεια, αποφάσισα να τα βγάλω πέρα µόνη µου. Όλα αυτά τα χρόνια τα κατάφερα, αλλά την πολλή µαγκιά µου τη θεωρώ λάθος. Τώρα που η Φαίδρα µεγαλώνει κι έχει ανάγκη από φροντιστήρια, σκέφτοµαι να του ζητήσω βοήθεια στο κοµµάτι των σπουδών της. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πιστεύω ότι δεν θα αρνηθεί.

Tags βάνα μπάρμπα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6706 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2638 s // Total time: 2.9344 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X