Σταύρος Κυπριανού: Τα συγκινητικά του λόγια on air για τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή


Σταύρος Κυπριανού: Τα συγκινητικά του λόγια on air για τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή

Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ενημέρωσης του ΡΙΚ σήμερα, 2 Νοεμβρίου, επέστρεψε στα επαγγελματικά του καθήκοντα, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω της περιπέτειας που είχε με την υγεία του.

Ο Σταύρος Κυπριανού αφού καλημέρισε τον κόσμο και τις αγαπημένες τους συνάδελφους, Σταυριανή Κωνσταντίνου και Αγγελική Νικηφόρου, ευχαρίστησε τον άνθρωπο που δεν είναι σήμερα μαζί μας, αλλά του οφείλει τη ζωή του, μιας και τον βοήθησε να πολεμήσει και να νικήσει τη "Νόσο των Σταυροφόρων". 

"Είναι γνωστό ότι πέρασα μια μεγάλη δοκιμασία. Ευτυχώς και δόξα τω θεώ είμαι πίσω. Πρώτα και κύρια το οφείλω σε ένα άνθρωπο ο οποίος δεν είναι σήμερα μαζί μας. Ένας άνθρωπος που πριν φύγει από αυτό τον κόσμο είχε αποκτήσει την κάρτα δότη οργάνων. Ένας άνθρωπος από το Ηνωμένο Βασίλειο που δεν γνώρισα ποτέ εν πάση περιπτώση,  αλλά φεύγοντας μου χάρισε ζωή και σε μένα και σε άλλους συνανθρώπους μας. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του ΡΙΚ…".

Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του στο ΡΙΚ, τους φίλους, την οικογένεια του, και την δεύτερη οικογένεια που απέκτησε στο Birmingham, από τους απόδημους, οι οποίοι στήριξαν τον ίδιο, αλλά και τα άτομα που περιμένουν για συμβατό δότη…

Tags σταυρος κυπριανου, διασημοι, gossip, νοσος των σταυροφόρων, υγεια, ασθενεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6354 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2677 s // Total time: 2.9032 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X