Χριστίνα Κυριάκου: Μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Άλκη Χρήστου!


Χριστίνα Κυριάκου: Μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Άλκη Χρήστου!

Διαβάστε αναλυτικά

Συνέντευξη σε κυπριακό, εβδομαδιαίο περιοδικό, έδωσε η ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου και για πρώτη φορά μίλησε για το χωρισμό της από τον επίσης ηθοποιό, Άλκη Χρήστου, με τον οποίο να θυμίσουμε διατηρούσε σχέση για έξι μήνες και γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο “Dansing for you”.

Η νεαρή ηθοποιός, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Τόσο εγώ όσο και ο Άλκης είμαστε δύο παιδιά έξω καρδιά, αυθόρμητοι και αληθινοί, που δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Από τη στιγμή που ήμασταν ζευγάρι γιατί να το κρύβαμε; Κυκλοφορούσαμε μαζί, ο κόσμος μας έβλεπε, γιατί να κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας; (…) Όταν έρχεται το τέλος, πάλι το αποδέχεσαι ακόμα και με τις διαστάσεις που θα πάρει. (…) Eμείς χωρίσαμε αλλά ο χωρισμός μας βγήκε προς τα έξω αργότερα. Είναι δύσκολος ένας χωρισμός, γιατί ακούς διάφορα σενάρια, αλλά η αλήθεια κρύβεται πίσω από την πόρτα του σπιτιού σου όταν τον ξεπερνάς μόνος σου, είτε βλέπεις τα δημοσιεύματα είτε όχι”.

Κατόπιν, όσον αφορά στο λόγο που οδήγησε στο χωρισμό, ανέφερε: “Σε πολύ γενικές γραμμές είμαστε δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολλή όρεξη και ενέργεια για να κάνουν πολλά πράγματα. Kάπου στη ζυγαριά των συναισθημάτων και δουλειάς χάνεις τις ισορροπίες”.

Tags άλκης χρηστου, Χριστίνα Κυριάκου, ζευγαρι, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3762 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3291 s // Total time: 2.7052 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X