Έκθεση - γάμος show ’16 στη Λευκωσία


Έκθεση - γάμος show ’16 στη Λευκωσία

Η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη έκθεση που έγινε ποτέ!  

Πρόβα τζενεράλε για το γάμο των ονείρων σας! Από το προσκλητήριο μέχρι το νυφικό και από τη γαμήλια τούρτα μέχρι το ταξίδι του μέλιτος… Όλα όσα χρειάζεστε για έναν τέλειο γάμο!

Αν παντρεύεστε, σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη έκθεση γάμου που έγινε ποτέ στην Κύπρο!
Τώρα είναι η στιγμή να δείτε, να αγγίξετε, να ακούσετε, να δοκιμάσετε, να μαγευτείτε και να εμπνευστείτε για το δικό σας γάμο!

Τι θα δείτε στο γάμος show 16
Μια επίσκεψη στην έκθεση ΓΑΜΟΣ SHOW ’16 στη Λευκωσία, θα σας σώσει από βδομάδες έρευνας, τρεξίματος και άγχους. Πάνω από 120 εταιρείες που απασχολούνται επαγγελματικά, δημιουργικά και με συνέπεια με όλο το φάσμα της γαμήλιας διοργάνωσης, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και  τις υπηρεσίες τους: Οίκοι νυφικών και σχεδιαστές μόδας, γαμπριάτικα κοστούμια, ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φωτογράφοι, υπηρεσίες catering, προσκλητήρια, χώροι δεξιώσεων, οργανωτές γάμου, γαμήλια ταξίδια, και ότι άλλο χρειάζεστε που θα κάνει πιο εύκολη και απολαυστική τη διοργάνωση του γάμου σας.


BRIDAL FASHION SHOWS

Δεν έχετε ακόμα αποφασίσει ποιό είναι το νυφικό των ονείρων σας;
Στην έκθεση "ΓΑΜΟΣ Show‘16" στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, δεν θα έχετε μόνο την ευκαιρία να δείτε τα δεκάδες νυφικά που παρουσιάζονται αλλά να τα θαυμάσετε «ζωντανά» στα fashion shows. Παρακολουθήστε δωρεάν με το εισιτήριο εισόδου τα μοναδικά bridal fashion shows που διοργανώνονται στην Κύπρο!! Δείτε ζωντανά στην πασαρέλα, τα ωραιότερα νυφικά του 2016, τα πιο κομψά κοστούμια αλλά και καταπληκτικές ιδέες για την ανθοδέσμη, το νυφικό χτένισμα και το μακιγιάζ!!

ΩΡΕΣ FASHION SHOWS


ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗ  1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: 17:00 & 19:00

Αγοράστε τώρα τα εισιτήρια σας οnline από soldout tickets και μπορεί να είστε εσείς το ΤΥΧΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ που θα περάσει το μήνα του μέλιτος  του στις ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ!


ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 15,000 ΕΥΡΩ!!
Οι επισκέπτες της έκθεσης μας, με τα εισιτήρια εισόδου (προαγορά online ή από την είσοδο) μπορεί να κερδίσουν cocktail για μια γαμήλια δεξίωση, αξίας €6,000 προσφορά του PANDORA CATERING, ενοικίαση νυφικού αξίας αξίας €2,500 προσφορά του οίκου ΤΕΟΚΑΤΗ, και άλλα πλούσια δώρα αξίας €15,000!!

Είσοδος 7 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις ΓΑΜΟΣ SHOW ’16, τις εταιρίες που συμμετέχουν, τα fashion shows και τα δώρα που θα κληρωθούν, στην ιστοσελίδα μας www.gamosshow.com

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤEΣ : ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΑΜΟΣ & ΝΥΦΙΚΟ
                            Ιστοσελίδα www.gamosmagazine.com.cy

Tags εκθεση γαμος, Γαμος, ΓΑΜΟΣ SHOW ’16


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7988 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3846 s // Total time: 3.1834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X