Τα χλιδάτα μπάνια των σταρ!


Τα χλιδάτα μπάνια των σταρ!

Δείτε φωτογραφίες... 

Οι celebrities είναι γεγονός ότι έχουν δώσει όχι και τόσο ευκαταφρόνητα ποσά για να ζουν μέσα στην πολυτέλεια αλλά και για την απόλυτη άνεσή τους. Ένα  μεγάλο και λειτουργικό μπάνιο αποτελεί όνειρο για όλους μας. Όχι όμως στις συνήθειες των διάσημων σταρ, μερικοί εκ των οποίων όπως η Marilyn Monroe και ο Mike Tyson, οι οποίοι φρόντισαν να αποτελεί το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού τους.

Mike Tyson
Ισως το πιο εντυπωσιακό όλων. Ο διάσημος μποξέρ επέλεξε να απολαμβάνει το μπάνιο του έχοντας θέα το χιονισμένο τοπίο στο Οχάιο όπου διατηρούσε το κύριο σπίτι του. Αποχώρησε από αυτό το 1999 και έκτοτε είναι εγκαταλελειμμένο.

Jennifer Lopez
Το υπερπολυτελές μπάνιο της τραγουδίστριας και ηθοποιού θυμίζει κάτι από παράδεισο. Τα μεγάλα παράθυρά του και οι γυάλινες μπαλκονόπορτες που ξεκινούν από το ταβάνι και καταλήγουν στο πάτωμα προσφέρουν στον χώρο άπλετο φυσικό φως. Μία μπανιέρα στο κέντρο του μπάνιου είναι ιδανική για αφρόλουτρα και απόλυτη χαλάρωση με τις ώρες, ενώ ο χώρος περιλαμβάνει και μία εντυπωσιακή ντουζιέρα.

Kourtney Kardashian
Η μεγαλύτερη αδερφή της πληθωρικής Kim Kardashian, έχει ένα πάρα πολύ όμορφο σπίτι. Ένα από τα 9 μπάνια του σπιτιού είναι διακοσμημένο σε αποχρώσεις του χρυσού και του μπεζ ενώ ο πολυέλαιος που κρέμεται από το ταβάνι δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας. Το παράθυρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη μπανιέρα έχει υπέροχη θέα.

Marilyn Monroe
Στο διαμέρισμα της Μarilyn στην καρδιά της Νέας Υόρκης ξεχώριζε για το μπάνιο του. Εντυπωσιακή μπανιέρα με τζακούζι με έναν τεράστιο καθρέφτη ακριβώς από πάνω.

Céline Dion
Έχτισε το σπίτι της με συνολικά έξι δωμάτια στο Κεμπέκ του Καναδά και φρόντισε το μπάνιο να θυμίζει ένα έξτρα σαλόνι.

Kevin Costner
Το μάρμαρο κυριαρχεί στο μπάνιο που αποφάσισε να φτιάξει ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός. Η έκτασή του πάντως αντιστοιχεί σε ένα σπίτι-στούντιο.

Beyonce
Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Πρόκειται για ένα απίστευτης ομορφιάς μπάνιο το οποίο έχει περιμετρική θέα και πάρα πολύ άνετο (θα μπορούσε να γίνει και πάρτι με 20 καλεσμένους μέσα σε αυτό). Τα πλακάκια στο πάτωμα του μπάνιου δίνουν την αίσθηση ότι είναι χαλί πράγμα που είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Jason Derulo
Δύο μπάνια επέλεξε να δημιουργήσει ο νεαρός τραγουδιστής. Μια πιο... εργένικη ντουζιέρα όπου κυριαρχεί το ξύλο αλλά και ένα πιο κλασσικό μπάνιο με μπανιέρα σε σχήμα κρεβατιού.

Tags Jason Derulo, Τζέισον Ντερούλο, Beyonce, Κέβιν Κόστνερ, Kevin Costner, celine dion, σελιν ντιον, Μέριλιν Μονρό, Marilyn Monroe, Kourtney Kardashian, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Μαικ ταισον, Mike Tyson, hollywood, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, Jennifer Lopez


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9837 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3468 s // Total time: 2.3305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X