Φώτης Σεργουλόπουλος σε Γιώργο Λιάγκα on air: "Με προσέβαλες"


Φώτης Σεργουλόπουλος σε Γιώργο Λιάγκα on air: "Με προσέβαλες"

Δείτε το βίντεο

Στο πλατό του "Πρω1νού", βρέθηκε Φώτης Σεργουλόπουλος, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική και επιχειρηματική του πορεία αλλά και για τον δύο ετών γιο του.

"Θέλω να σας πω ότι μεγαλώνει πάρα πολύ φυσιολογικά γιατί είχες αναρωτηθεί πριν δυο χρόνια.....Εγώ ήρθα εδώ, μετά από δύο χρόνια. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που είπες. Νομίζω  ότι με προσέβαλες. Γιατί αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου, κάτι που δεν θα έκανες σε άλλη περίπτωση παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί κατ'επέκταση είναι σαν να μη θεωρείς τη δική μου ζωή φυσιολογική...Μπορεί να ήθελες να πεις κάτι άλλο, αλλά αυτό ακούστηκε".

Και συνέχισε: "Είχες χρησιμοποιήσει αυτές τις εκφράσεις και μάλιστα αναρωτήθηκες με ποιον τρόπο, έγινε η σύλληψη του παιδιού. Ξέρεις, είναι κάποια πράγματα που όταν είμαστε στην τηλεόραση, δεν αναφερόμαστε τόσο ανοιχτά, σαν να είμαστε στον καναπέ μας. Θέλω να σου πω, πώς σαν εμένα είναι και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς και μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αλλά δεν έχεις αναρωτηθεί αν αυτό είναι φυσιολογικό! Και τους ξέρεις όλους αυτούς και τους έχεις φέρει απέναντι σου. Ανθρώπους, που έχουν την ίδια ζωή με μένα και έχουν κάνει οικογένεια. Άρα αυτόν που λέει την αλήθεια, είναι πολύ πολύ πιο ευκολο για σένα, να βγεις και να μιλήσεις. Η έκφραση του φυσιολογικού, είναι λίγο έντονη".. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, είπε: "Αν είπα το φυσιολογικό ήταν λάθος που το είπα. Έχω την αίσθηση ότι δεν ήθελα να το πω".

"Χαίρομαι πολύ που το παραδέχεσαι. Απλώς δεν μου το’χες πει τετ α τετ και επειδή αυτό είχε γίνει δημοσίως, ήρθα εδώ να μου το πεις και δημοσίως", είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Tags φωτης σεργουλοπουλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, γιωργος λιαγκας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8663 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4293 s // Total time: 2.2956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X