Μήπως είσαι εθισμένη με το Instagram;


Μήπως είσαι εθισμένη με το Instagram;

Είσαι;

1.Δεν έχεις καλά καλά ξυπνήσεις και το κινητό βρίσκεται ήδη στα χέρια σου. Εννοείται πως έχεις κλικάρει πάνω στην εφαρμογή και δίνεις τα πρώτα Likes της ημέρας.

2. Διορθώνεις σχεδόν συνέχεια τους φίλους σου για τα φίλτρα που χρησιμοποίησαν στις τελευταίες φωτογραφίες που «ανέβασαν». Μα καλά, γιατί έβαλες το Lo-Fi και όχι το Vanencia;

Η επιστήμη μίλησε: Αυτά τα φίλτρα θα κάνουν τη φωτογραφία σου στα social media να σαρώσει

3. Ξοδεύεις πάνω από 10λεπτά για να φτιάξεις τη φωτογραφία σου. Helloooooo πώς γίνεται να την «ανεβάσεις» χωρίς να βάλεις τη δική σου πινελιά.

4. Περιμένεις να δεις ποιος θα σου πατήσει πρώτος από όλους Like (γίνεται κατευθείαν ο αγαπημένος σου) και γενικώς μετράς τα likes σου. Ναι, σε αυτή την περίπτωση σε νοιάζει η ποσότητα και όχι η ποιότητα.

5. Διαγράφεις τις φωτογραφίες που δεν πήγαν καλά. Ναι, δεν ξέρεις τι συνέβη και γιατί οι φίλοι σου δεν έδωσαν την καρδούλα τους και για αυτό θα τη σβήσεις μια για πάντα από το προφίλ σου.

6. Έχεις πατήσει καταλάθος like σε μία φωτογραφία που είχε ποστάρει ο πρώην σου πριν από περίπου 30 εβδομάδες. Ουπς, μόλις κατάλαβε ότι χαζεύεις εδώ και πολλά λεπτά το προφίλ του.

7. Οι φίλοι σου ξέρουν πού είσαι και τι κάνεις μέσα από τις φωτογραφίες σου. Εννοείται, πως θα ποστάρεις το γλυκό που κατέφτασε στο γραφείο σου σήμερα.Τι να μη μάθουν οι instagram φίλοι σου τι έφαγες σήμερα;

8. Η παρέα σου παραπονιέται για τις αμέτρητες selfies που έβγαλες στις φετινές σας διακοπές. Κάθε tag (nomakeup, tbt) έχει τη δική του θέση στην καρδιά σου και την ανάλογη selfie φυσικά.

Tags instagram, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, τεχνολογια, διαδικτυο, φωτογραφιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2299 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3313 s // Total time: 2.5612 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X