Clarins, Pretty Day & Night


Clarins, Pretty Day & Night

Autumn 2015 Make up Collection

Αυτό το φθινόπωρο η Clarins εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες για το μακιγιάζ σας, τόσο την μέρα όσο και την νύχτα. Δημιουργήστε την εμφάνιση που αντανακλά ποια είστε, και πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ για όμορφα αποτελέσματα μακιγιάζ!

Η Clarins δημιούργησε δύο Limited Edition παλέτες: 10 σκιές με φυτικά εκχυλίσματα και μεταλλικά στοιχεία για να δημιουργήσετε με επιτυχία κάθε εμφάνιση, από ένα φυσικό λουκ σε έντονα σοφιστικέ.

Η παλέτα για την μέρα περιλαμβάνει όλα τα βασικά για την δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ σε μία πρακτική θήκη που χωράει τέλεια σε οποιαδήποτε τσάντα: μπεζ, απαλό ροζ και 3 shimmer αποχρώσεις του καφέ.

Στην νυχτερινή έκδοση η παλέτα έχει χρώμα καφέ. Περιλαμβάνει 5 σκουρόχρωμες αποχρώσεις που τονίζουν τέλεια όλα τα μάτια, όποιο και να είναι το χρώμα τους: απαλό μπεζ, χρυσό καφέ, μπρονζέ, έντονο μωβ και ένα πολύ έντονο καφέ-μαύρο.

Ένα όμορφο μακιγιάζ ματιών χρειάζεται όμορφα σχηματισμένα φρύδια. Το Eyebrow Pencil είναι τέλειο είτε για να δαμάσει τα ατίθασα φρύδια με ευκολία ή να τα σχηματίσει. Προσφέρει μακράς διάρκειας κράτημα.

Τονίστε το βλέμμα σας σε ένα λεπτό με ένα μολύβι ματιών: επιλέξτε μεταξύ ενός έντονου μαύρου ή ζωντανού μώβ έτσι ώστε να ταιριάζει με την εμφάνιση ή την διάθεσή σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μολύβι ή eyeliner.

Οι Ombre Matte σκιές συνδυάζουν την άνεση και την απαλότητα μιας κρέμας με την φινέτσα και κράτημα μια πούδρας. Εύκολες στην εφαρμογή, απλώστε και αναμείξτε, δύο νέες σκιές προσθέτονται στην σειρά: ένα έντονο μαύρο και ένα βιολετί γκρί.

Κάτι περισσότερο από ένα απλό κοκκινάδι, προσφέρει πραγματικά οφέλη περιποίησης δέρματος, προστατεύει τα χείλη και ορατά μειώνει τις λεπτές γραμμές. Δύο νέες αποχρώσεις προσφέρουν στα χείλη μια ακόμα πιο γκλαμουράτη εμφάνιση: ένα απαλό ροζ και ένα πορτοκαλί-κόκκινο.

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια, clarins, beauty, make-up, Pretty Day & Night


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9869 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2530 s // Total time: 3.2399 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X