Guerlain Gold Eyetech - Eye Sculpt Serum


Guerlain Gold Eyetech - Eye Sculpt Serum

Λειαίνει, τονώνει και απελευθερώνει ενέργεια

O Guerlain στην αναζήτηση του για το άριστο και την αντιγηραντική αποτελεσματικότητα λανσάρει το πιο πρόσφατο προϊόν της σειράς Abeille Royale, το Gold Eyetech - Eye Sculpt Serum. Μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της πιο εξειδικευμένης αντιγηραντικής φροντίδας ματιών   με τρεις μοναδικές καινοτομίες, για την πιο εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα.

Η υπέρ-συμπυκνωμένη φόρμουλα του ορού, βασισμένη στην εξαιρετική διορθωτική και επουλωτική δράση του Royal Jelly και του Ouessant Honey, αποκλειστικότητα Guerlain. Δρα σε κάθε στοιβάδα το δέρματος για να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης στη περιοχή των ματιών.

Ο έξυπνος και διεισδυτικός Εφαρμοστής Πατέντα που είναι επιχρυσωμένος και χαρίζει μια εμπειρία είναι μοναδική.

Μια εξειδικευμένη τεχνική μασάζ, εμπνευσμένη από τη μέθοδο Beauty Lift που εφαρμόζεται στα ινστιτούτα Guerlain και λειαίνει, τονώνει και απελευθερώνει ενέργεια. 

Η περιοχή των ματιών σμιλεύεται, λειαίνεται, αποσυμφορείται και το άνοιγμα των ματιών είναι θεαματικό! Τα βλέφαρα ενισχύονται και οι μαύροι κύκλοι και τα φουσκώματα μειώνονται. 

Tags Abeille Royale, GOLD EYETECH - EYE SCULPT SERUM, Guerlain, GUERLAIN GOLD EYETECH - EYE SCULPT SERUM, Serum, EYE SERUM, ΟΡΟΣ, ματια, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4266 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4557 s // Total time: 2.8824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X