Clarins, Joli Rouge: Η μόνη λέξη στα χείλη σας


Clarins, Joli Rouge: Η μόνη λέξη στα χείλη σας

Ενυδατικό, μακράς διάρκειας κοκκινάδι

Το διαχρονικό κοκκινάδι από την Clarins επιστρέφει με μια νέα, μοντέρνα, "θηλυκή" εμφάνιση. Η φόρμουλα που είναι ενισχυμένη σε ενυδάτωση μας κάνει να το αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ από πριν.

Πρώτο, τα χείλη πρέπει να φροντίζονται και να ενυδατώνονται εντατικά. Μετά, πρέπει να σχηματίζονται τέλεια. Τέλος, έρχεται το χρώμα και οι επιλογές είναι ατέλειωτες! Τα χείλη μπορούν να σχηματιστούν με απαλές ροζ και φυσικές αποχρώσεις ή διαλέξτε ένα κλασσικό, απόλυτα θηλυκό κόκκινο ή ένα άγγιγμα από κοραλλί.

Όποιο και να είναι το χρώμα, τα χείλη σας απλά θα εντυπωσιάσουν!
Η Clarins ανανεώνει την σειρά Joli Rouge και δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων για να εκφράσει κάθε διάθεση και επιθυμία μακιγιάζ. Αυτό το νέο κοκκινάδι σίγουρα θα σας κερδίσει …και τον άντρα της ζωής σας επίσης!

Μια σειρά από 25 φωτεινές με σατινένιο τελείωμα αποχρώσεις για να καλύψει όλες τις επιθυμίες μακιγιάζ. Μια απαλή, πλούσια υφή που προσφέρει τέλειο χρώμα κατά την εφαρμογή.  Δεν θα τρέξει ή θα ξεθωριάσει. Ένα μεθυστικό άρωμα βασισμένο σε κόκκινα μούρα.

Το μοναδικό σχήμα της άκριας του κοκκιναδιού σχεδιάστηκε ειδικά για να αγκαλιάζει το περίγραμμα των χειλιών και να προσφέρει τέλειο χρώμα και ακριβή εφαρμογή κάθε φορά.

Αποδεδειγμένη φροντίδα χειλιών και οφέλη στο μακιγιάζ:

  • 6 ώρες διάρκειας ενυδάτωσης
  • 6 ώρες διάρκεια
  • Άμεσα αποτελέσματα χρώματος 95,4%
  • Ομοιόμορφος  χρωματικός τόνος 96,9%
  • Ενυδατωμένα χείλη 95,4%

Tags JOLI ROUGE, clarins, CLARINS JOLI ROUGE, κραγιον, Ομορφια, LIPSTICK, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1740 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2088 s // Total time: 2.3828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X