Το λάθος που "πρόδωσε" τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη


Το λάθος που "πρόδωσε" τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε το βίντεο... 

Ο Δούκας Χατζηδούκας, μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στο Hilton, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ωστόσο, ο γνωστός σχεδιαστής μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ένα μικρό ατόπημα, προδίδοντας άθελά του ότι η Ελένη Μενεγάκη όντως παντρεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Δούκα Χατζηδούκα αν ισχύει πως σχεδίασε τα νυφικά παπούτσια της διάσημης παρουσιάστριας με τον ίδιο να απαντά: "Δεν ισχύει τίποτα από όλο αυτό. Όπως έχω πει ξανά, η Ελένη δεν είχε κανένα παπούτσι ανάγκη, όταν έκανε τον γάμο της. Και κανέναν σχεδιασμό!".

Φανερά αμήχανος, βέβαια, συμπλήρωσε: "Αν έκανε γάμο, ό,τι ξέρετε ξέρω κι εγώ. Έκανε γάμο; Κάτι κουτσομπολιά ξέρω κι εγώ. Εγώ δεν σχεδίασα κανένα παπούτσι για την Ελένη! Και να γίνει γάμος, αν δεν έχει γίνει, δεν έχει καμία ανάγκη από σχεδιασμούς, από styling, από παπούτσι και από ιδιαίτερα ρούχα. Θεωρώ ότι θα είναι ή ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή. Και νομίζω πως για αυτές οι στιγμές, έναν άνθρωπο όπως η Ελένη που έχει γευτεί στο μέγιστο όλα αυτά τα styling, τα ρούχα και τα αξεσουάρ, είναι το τελευταίο που θα την αφορά".

Tags ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5786 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4845 s // Total time: 3.0631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X