Reebok: 30 χρόνια στη Κύπρο


Reebok: 30 χρόνια στη Κύπρο

Η ιστορία ενός brand που έκανε το αθλητικό στυλ, trendy!  

Έγινε γνωστή για τις καινοτόμες και πρωτοποριακές της ιδέες για αυτό είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις ότι όλη η ιστορία της REEBOK, άρχισε όταν ένας άνδρας αποφάσισε το 1895 να δοκιμάσει ‘το χέρι’ του φτιάχνοντας δερμάτινα παπούτσια για τρέξιμο πάνω από το κατάστημα του πατέρα του στο Bolton της Αγγλίας.
Το 1979 ο Αμερικανός Paul Fireman παίρνει τα δικαιώματα του ονόματος Reebok  για όλη την Αμερική και το 1982 σχεδιάζει το πρώτο αθλητικό/αερόμπικ  παπούτσι ιδικά για γυναίκες το Freestyle.
Μετά από αυτό αρχίζει η απογείωση της εταιρείας…σε όλο τον κόσμο.
Την Reebok αντιπροσωπεύει στην Κύπρο από το 1985 η εταιρεία ΑΜ Παπακυριακού. Τα προϊόντα Reebok πωλούνταν σε αποκλειστικά καταστήματα REEBOK που διέθετε η εταιρεία και σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές.
Μέσα σε αυτά τα χρονιά η AM PAPAKYRIAKOY LTD μεγάλωσε αλλά η REEBOK παραμένει πάντα η ραχοκοκαλιά της.  Το 2008 το’ σπίτι’ της REEBOK αλλάζει όνομα και λέγετε FAMOUS SPORTS. Επίσης συνεχίζει την διάθεση τους  και σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές.
Στο πλαίσιο των 30 χρόνων REEBOK στην Κύπρο η εταιρεία ΑΜ Παπακυριακού  και τα καταστήματα τους FAMOUS SPORTS θα οργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς που σκοπό έχουν να δείξουν την μεγάλη ιστορία και επαγγελματικότητα του Reebok brand αλλά και την δέσμευση της εταιρείας προς την Reebok για τα επόμενα 30 χρόνια.

Tags Reebok, κυπρος, αθλητικα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0186 s // Total time: 0.0189 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X