Clarins, Mission Perfection Serum


Clarins, Mission Perfection Serum

Διορθώνει τις μαύρες κηλίδες, προσφέρει ομοιόμορφο τόνο δέρματος και υγιή λάμψη

Μαύρες κηλίδες, δυσχρωμίες, σημάδια ακμής, θαμπή επιδερμίδα, κοκκινίλες…

Αποτέλεσμα μιας σημαντικής επιστημονικής ανακάλυψης, αυτός ο πρωτοποριακός ορός που είναι σχεδιασμένος για όλες τις γυναίκες βοηθά στην μάχη κατά των δυσχρωμιών και αποκαθιστά ένα όμορφο, φωτεινό δέρμα, χωρίς να αλλοιώνει τον φυσικό τόνο του δέρματος.

Μια μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη

Η Clarins έχει κάνει μια καινοτόμα ανακάλυψη που αφορά το μήνυμα που στέλλουν τα κύτταρα στην διαδικασία χρωματισμού. Κάτω από επιθέσεις όπως οι ακτίνες UV και φλεγμονή στέλλονται τα ‘λάθος’ μηνύματα που προκαλούν τις διαταραχές στον χρωματικό τόνο.

Αυτή η νέα ανακάλυψη αποτελεί την βάση μιας εντελώς νέας λύσης για την διόρθωση των μαύρων κηλίδων: ένας ορός που η φόρμουλά του είναι ικανή να αποκαταστήσει το "σωστό" μήνυμα έτσι ώστε να διασφαλίσει ένα τέλεια ομοιόμορφο, φωτεινό δέρμα και να αποκαλύψει όλη την ομορφιά του φυσικού τόνου της επιδερμίδας.

Αυτό το λεπτό, αναζωογονητικό γαλάκτωμα με διορθωτική δράση, άμεσα απαλύνει το δέρμα και αφήνει πίσω του ένα πέπλο από φώς που ενισχύει την ομορφιά. Το κοραλλί χρώμα προσαρμόζεται τέλεια σε όλους τους χρωματικούς τόνους, από το πιο ανοικτό στο πιο σκούρο.
Αποστολή εξετελέσθη!

Το δέρμα είναι φωτεινό και ομοιόμορφο ξανά. Ο φυσικός τόνος του δέρματός σας τηρείται και η ομορφιά του ενισχύεται.

Tags CLARINS MISSION PERFECTION SERUM, clarins, MISSION PERFECTION SERUM, beauty, Ομορφια, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0000 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2505 s // Total time: 3.2505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X