Οι κουζίνες του Karim


Οι κουζίνες του Karim

To φουτουριστικό όραμα της σύγχρονης κουζίνας, που χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές ιδιότητες του υλικού HI-MACS, έτσι όπως το αποτύπωσε ο διάσημος σχεδιαστής.

Η Κουζίνα Kook. Η ιδιαιτερότητα αυτής της κουζίνας είναι ο εντελώς πρωτοποριακός εργονομικός σχεδιασμός της, ο οποίος κατέστη δυνατός λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του HI-MACS που αποδείχθηκε το πλέον απαραίτητο υλικό για να διευκολύνει τόσο το σχήμα όσο και τις λειτουργικές ανάγκες της κουζίνας. Ο πάγκος εργασίας που χρησιμοποιείται στο μοντέλο Kook επιτρέπει μια βελτιωμένη διάταξη της εστίας και του νεροχύτη. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του φιλόδοξου σχεδίου του Karim Rashid, εκτός από το τελευταίας γενιάς ακρυλικό και την πέτρα, έχει το φως. LED τοποθετημένα κάτω από την επιφάνεια εργασίας, υπογραμμίζουν την μωβ απόχρωση στο αυλάκι του πάγκου, ενώ υπάρχουν επίσης LED στο εσωτερικό των τοιχωμάτων τα οποία φωτίζουν τα άκρα του υαλοπίνακα, δίνοντας στην κουζίνα μια υπέροχη εμφάνιση.

Η Κουζίνα Karan. Βασίζεται σε μια νησίδα στο κέντρο του χώρου, με σχήμα κωνικό. Όταν δεν χρησιμοποιείται η βρύση με το φως LED, αποσύρεται και ο πάγκος εργασίας παίρνει άλλη μορφή. Μετατρέπεται εύκολα σε μια εύχρηστη τραπεζαρία. Ένα άνοιγμα με στρογγυλεμένες γωνίες δίνει το χώρο για την προετοιμασία του μαγειρέματος, στην επιτοίχια πλευρά της κουζίνας. Λόγω των άριστων ιδιοτήτων του ΗΙ-MACS, το οποίο μπορεί να δώσει ένα άπειρο εύρος σχημάτων, ο σχεδιαστής παίζει μοναδικά με τη γεωμετρία, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο και φτιάχνοντας τον ιδανικό χώρο.

Tags karim rashid, κουζινα, Design


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5274 s (251 Queries.) // Parse time: 1.7242 s // Total time: 4.2516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X