Η επίθεση στα social media για διάσημη μαμά που θήλαζε στο Instagram


Η επίθεση στα social media για διάσημη μαμά που θήλαζε στο Instagram

Δείτε τα σχόλια

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής αθλητής σύζυγός της πριν από ένα μήνα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της Αμερικής και δε δίστασαν να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε η οικογένεια Kardashian και να κάνουν την προσωπική τους ζωή... reality!

Εκτος όμως από την τηλεόραση η γνωστή μανούλα ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Χθες όμως φαίνεται πώς δεν ήταν μία από τις καλύτερες μέρες της μιας και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με το γιο της καθώς τον θήλαζε. Η ίδια σχολίασε τη φωτογραφία: “Λατρεύω να είμαι μαμά και να θηλάζω το γλυκό μου αγόρι”.

Τα σχόλια όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε. Αρκετοί από τους ανθρώπους που την ακολουθούν, σχολίασαν αρνητικά τη φωτογραφία της γράφοντας:

"Αλήθεια; Εσύ τώρα ονομάζεσαι μαμά; Η κανονική θέση θηλασμού είναι οριζόντια"

"Έτσι θηλάζετε εσείς οι διάσημες τα μωρά σας όχι εμείς"

"Το στήθος σου ήθελες να δείξεις και όχι το μωρό, ούτε καν τη θηλή δεν φαίνεται να έχει στο στόμα του"

"Ακριβώς σαν τις γυναίκες που βάζουν ελαστικά κολάν για να τονίσουν τα οπίσθιά τους. Θηλασμό το λες εσύ αυτό;"

"Ποιος παίρνει sexy πόζες κατά τη διάρκεια θηλασμού και τις ποστάρει; Πάντως όχι οι φυσιολογικές μαμάδες!"

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν, που μάλιστα είναι πολλά. Για την ακρίβεια 4.593 σχόλια για μια φωτογραφία θηλασμού.

Η Jessie James Decker, όμως θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λίγες ώρες μετά ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία που θηλάζει τον μόλις 35 ημερών γιο της και αυτή τη φορά ήταν σε οριζόντια θέση με το μωρό να φαίνεται καθαρά πώς πίνει γάλα από τη μαμά του.

Η ίδια έγραψε: "Αυτή είναι μια κοντινή φωτογραφία για όλους εκείνους που με κατηγόρησαν ότι πόζαρα. Αυτή είναι η φωτογραφία που τράβηξα πριν την άλλη που δημοσίευσα και σκέφτηκα να μη τη δημοσιεύσω γιατί τη θεώρησα περισσότερο προκλητική. Τώρα πια δεν με νοιάζει".

Αλήθεια εσείς τι πιστεύετε για την πρώτη φωτογραφία και τι για τη δεύτερη. Θα τη σχολιάζατε αρνητικά ή θετικά; Αφήστε την απάντησή σας στη φόρμα που ακολουθεί.

Tags Jessie James Decker, showbiz κύπρος, gossip, θηλασμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0069 s (13 Queries.) // Parse time: 0.1846 s // Total time: 0.1915 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X